RSS Feed

A 20. század sikertörténete – Érdekességek a Makita márkáról

Nincs olyan ember, aki számára ne lenne ismerős a Makita név, hiszen számos barkácsáruház és szerszámkereskedés kínálatában találkozhatnak a vásárlók a világhírű márkához kapcsolódó termékekkel, melyek az évek során igen népszerűvé váltak. Sikerüket számos tényező befolyásolta, többek között az, hogy a Makita szakemberei mindig a folyamatos fejlesztésre törekedtek, ennek köszönhető, hogy márka mára a legkeresettebb szerszámokat, kisgépeket gyártja!

A Makita története a 20. század elején kezdődött, egészen pontosan 1915-ben, Japánban, amikor egy kis műhelyben szakemberek azon munkálkodtak, hogy olyan munkagépeket és eszközöket fejlesszenek ki, melyek jelentős mértékben megkönnyítik a munkavégzést számos ipari területen.

A kis műhely produktumaira egyre nagyobb volt a kereslet, 1938-ban indul el a tényleges tömeges gyártása a szerszámoknak, munkagépeknek, vagyis megalakult a Makita Electric Works Inc.

A Makita volt az első, ahol elektromos szerszámmotorokat gyártottak, majd a kész termékeket kereskedelmi célokra is felhasználták, a megtermelt hasznot pedig további fejlesztésekre fordították. Ennek köszönhetően egyre több kéziszerszámot, elektromos kisgépet gyártottak a vállalat szakemberei, így manapság a nemzetközi piacon rendkívül stabil helyet foglal el a márka.

A gyártó figyelembe veszi a modern emberek igényeit, ezért a fejlődés útján nem állnak meg, tovább folytatják a fejlesztéseket, kutatásokat, annak érdekében, hogy olyan termékeket nyújtsanak, amelyek hasznosak és praktikusak az ügyfelek számára!

Ha Ön is szeretne Makita kéziszerszám vagy kisgép tulajdonossá válni, fedezze fel cégünk, a Kisgép Online Kft. kínálatát! Szerszám webáruházunkban számos terméket megtalálhat a gyártótól, és remek Makita akciókkal várjuk érdeklődőinket! Nézzen körül weboldalunkon, a www.kisgeponline.hu webcímen, és fedezze fel kínálatunkat, valamint további információkért keressen minket telefonon, a 06-76-504-124-es számon vagy írjon e-mailt a vevoszolgalat@kisgeponline.hu címre!