RSS Feed

A 2,5”-os csőkútszivattyúkról bővebben

Sokaknak adott a lehetősége, hogy ne csak a közművekre bízva oldják meg otthonuk vízellátását, gondolva itt többek között a természetes vízforrásokra, melyek szerencsére sok helyütt behálózzák hazánk lakott településeit. Mindez hatalmas könnyebbség a mindennapokban, hiszen így akár kertünk öntözésére gondolva, akár otthonunk teljes vízellátásához nem kell semmilyen szolgáltatót igénybe vennünk, és ezzel nagyon sok pénzt spórolhatunk meg. Persze ahhoz, hogy ez a gyakorlatban mindenféle probléma és fennakadás nélkül történjen meg, szükség van bizonyos technikai háttérre!

Ha vizet szeretnénk kinyerni a telkünkön található kútból, akkor számos szivattyú típus közül válogathatunk, de ha valóban modern és hatékony megoldásra van szükségünk, akkor a csőkútszivattyúkkal biztosan nem nyúlhatunk mellé. Persze számos típus közül választhatunk, melyek mindegyike más jellegű felhasználási lehetőségeket biztosít, ellenben az otthoni használatra a kuriózumnak számító 2,5”-os csőkútszivattyúk jelentik talán a legkiválóbb megoldást. A 3”-os darabok teljesítménye egyes helyeken már soknak bizonyul, még a 2”-os típusok esetében pont ellenkezőleg, kevésnek. Ezért ez a csőkútszivattyú pontosan a kettő közötti arany középutat jelenti. Mindemellett kiválóan alkalmas akár egy teljes ház vízellátására, amit a 45liter/perc teljesítményt garantál. Persze ha hosszú távon szeretnénk használni csőkútszivattyúnkat, akkor jól meg kell válogatnunk, hogy honnan szerezzük be azt, és hogy melyik gyártó termékeit választjuk.

Cégünk az IBO csőkútszivattyúk forgalmazója, melyek garantáltan minden igényét lefedik, és akár 2,5”-os méretben is elérhetőek, ha Önnek arra van szüksége! Csőkútszivattyúink között garantáltan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb darabot, mellyel hosszú távon elégedett lesz majd! Ha további részletekre kíváncsi cégünkkel kapcsolatban, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.ibo-szivattyu.hu –ra!

Ha kérdései merültek fel termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a +36 20 / 395-16-70 telefonszámon, valamint az info@ibo-szivattyu.hu e-mail címen!