RSS Feed

A biztonság mindenekelőtt! Vegyen igénybe kéményseprő szolgáltatást!

2017. október végén az országgyűlés komoly döntést hozott, ami a kéményseprő szolgáltatásokat illeti, ugyanis eltörölték az éves kötelező kémény ellenőrzéseket. Erről a határozatról pro és kontra érveket is hallhattak az ingatlantulajdonosok, ugyanis értelemszerűen a politikusok és a szakemberek is másképp vélekednek erről. Utóbbiak több fórumon is hangoztatták azt, hogy az új szabály nem szerencsés, hiszen az emberek a kötelező ellenőrzések mellett is olyan rendszerhibákkal és rossz kéményekkel éltek együtt, amelyek nem egy esetben okoztak tragédiát. Mivel az éves kötelező kéményseprő szolgáltatás igénybevétele ebben a formában elmarad, még több elhanyagolt kéménnyel számolnak a szakemberek, ami pedig növeli a balszerencsés esetek valószínűségét.

A kéményseprő szolgáltatással mindenképp érdemes élni, még akkor is, ha laikusként úgy gondolja, hogy teljesen rendben van a kéménye. Egy tapasztalt, profi szakember az ellenőrzés során olyan hibákat is találhat, amelyeket csakis egy specialista tud észrevenni, ennek köszönhetően nem történhet tragédia háztartásában! A kéményseprő szolgáltatás során nemcsak a vizsgálatot végeztetheti el a szakemberekkel, hanem ki is kérheti tanácsukat, például a tüzelőberendezésekkel, vagy a felhasznált tüzelőanyaggal kapcsolatban, de akár új fűtési rendszer kialakításában is segítséget nyújtanak!

A kémények ellenőrzése nem csak a magánlakásoknál fontos, hanem ott is, ahol vállalkozás, civil szervezet van bejelentve az ingatlanba. A cégek, intézmények égéstermék-elveztetőinek ellenőrzése viszont továbbra is kötelező feladat maradt. A FILANTROP Kft. szolgáltatási területén a lakossági ügyfeleknél vállalja a vegyes tüzelésű kazánok tűztéroldali tisztítását, fűtéstechnikai tanácsadást, míg a “közületi” ügyfeleknél komplett kéményseprő ipari szolgáltatást tud nyújtani.

Ha megbízható kéményseprő szolgáltatást keres, ne kutasson tovább! A FILANTROP Kft. a rendelkezésére áll! Ügyfeleink biztonsága mindennél többet jelent nekünk, ezért szolgáltatásunk szinte azonnal elérhető! További információkat weboldalunkon találhat, amelyet a www.filantrop.org címen érhet el! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-76-322-321-es számon vagy írjon e-mailt a filantrop@filantrop.org címre!