RSS Feed

A bútorszállításhoz a bútortaxi ideális megoldás!

Az otthonunkat nem mindig ugyanazok a bútorok és lakberendezési tárgyak alkotják, hiszen vannak állandó darabok, amikhez ragaszkodunk, és soha meg nem válnánk tőlük, de vannak olyanok is, amik cserélődnek, vagy éppen a régi berendezést egészítjük ki újakkal. A nappaliba kerül egy új kanapé az elnyűtt helyére, a konyhába egy új étkezőasztal, a gyerekekhez egy-egy új íróasztal, hiszen a régit már kinőtték.

A bútorvásárlás izgalmas és élvezetes program, hiszen ki kell választani azt a bútort, ami a privát életterünk meghatározó darabjává válik. Órákig lehet válogatni a bútoráruházak kínálatában, mustrálni, megtapogatni, kipróbálni az egyes modelleket, eltöprengeni azon, hogy melyik minta és árnyalat illik a falhoz, befér-e a bútor a két könyvespolc közé. A vásárlás végén pedig ott vár a bútorvásárlás egyik utolsó dilemmája: hogyan szállítsuk haza a sokszor igencsak megtermett bútort, amit kiválasztottunk és megvásároltunk? Ideális megoldás a bútortaxi!

A bútortaxi nagyobb, mint egy személyautó, de kisebb, mint egy költöztető teherautó, ennélfogva pont elfér benne egy ágy, konyhaszekrény, vagy lapraszerelt könyvespolc is. Érdemes olyan céget keresni a bútorszállításhoz, ami a bútortaxi mellé rakodót is ad, így nem nekünk kell a bútort bejuttatni a lakásba. A szállítók tapasztalt, erős kollégák, akik gyakorlott mozdulatokkal felpakolják az áruház raktárából a bútortaxiba a bútordarabot, majd pedig a célállomáson lepakolják, és ha kell, emeleteken át viszik egészen a bútor végleges helyéig. A teljes körű szolgáltatásban nemcsak a pakolás és fuvarozás van benne, de a bútor összeszerelése is. Ilyen egy megbízható bútortaxi!

A www.szabitrans.hu webcímen cégünk, a Szabitrans Logistic Group Kft. költöztetéssel és bútorszállítással foglalkozó honlapját találja. Belföldi fuvarozással és nemzetközi szállítással is foglalkozunk, tehát sokoldalú és rugalmas cég vagyunk. Bízza ránk az új bútor hazafuvarozását, vegye igénybe szolgáltatásainkat bútortaxival kapcsolatban is! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén kérjen személyre szabott árajánlatot! Hívjon minket a 06-30-268-58-70-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@szabitrans.hu e-mail címre!