RSS Feed

A cellulóz szigetelés előnyei

Hőszigetelés nélkül egy ház olyan, mint a bemelegítés nélkül elkezdett edzés: könnyen rossz tapasztalatunk lehet belőle. Ez nemcsak a hőszigetelés hiányára igaz, de a rosszul megválasztott hőszigetelő anyagra és a silányul kivitelezett hőszigetelésre is. Többféle hőszigetelő anyagból is választhat az, aki még a szigetelés előtt áll; mindegyik megfelel a maga módján, vannak jó és kevésbé jó tulajdonságai, de természetesen minden ingatlan tulajdonos a legjobbat szeretné választani, hogy aztán hosszú távon ne legyen problémája a ház szigetelésévével.

A cellulóz szigetelés előnyeit érdemes számba venni, mert ez a szigetelőanyag nem véletlenül van jelen már régóta a sokat dicsért anyagok között. Olyan anyagról van szó, ami nemcsak az épületnek és a tulajdonosának válik előnyére, de közben a környezetre sincs feleslegesen negatív hatással.

A cellulóz szigetelés újságpapírból készül, így nincs szükség az előállításához a környezetre káros anyagokra, ráadásul újrahasznosítható. Az előállításához szintén újra lehet hasznosítani a papírhulladékot, így maga a gyártás is környezetkímélő és hulladékmentes folyamat. A cellulóz szigetelés nem tartalmaz a környezetre vagy az egészségre káros anyagokat, ezért nyugodt szívvel használható évtizedekig is, ellenben a rágcsálóknak és a rovaroknak megálljt parancsol, így véd a kártevők rongálásától. A cellulóz szigetelés a belekevert anyagoknak köszönhetően nem gyullad meg egykönnyen, ezért elmondható róla, hogy biztonságos a használata.

A cellulóz szigetelés előnyei ezzel még nem érnek véget, hiszen abban a legjobb, amire tervezték, a szigetelésben. Anyagának köszönhetően minden apró rést képes kitölt és évek múlva sem veszti el a tartását. A hőhidak kialakulásával nem kell számolni, azzal viszont igen, hogy a cellulóz szigeteléssel a fűtésszámla alacsonyabb lesz, a komfortérzet pedig magasabb.

A www.szigetelescelluloz.hu weboldalon a Cellulóz Hőszigetelés vállalkozás minden új és régi ügyfelet örömmel lát el hasznos információkkal a cellulóz szigetelés előnyeiről. Lépjen velünk kapcsolatba a 06-70-70-11-479-es telefonszámon, vagy az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címen!