RSS Feed

A család kedvencét keresi? Válasszanak svájci fehér juhászkutya tenyészetből!

Ha a gyerekek megszülettek, és már óvodás korúak, sok család dönt úgy, hogy kis közösségüket bővítik egy háziállattal. Ebben az esetben főként a kutyák kerülnek előtérbe, hiszen rendkívül szórakoztató és hűséges állatok, akikért a gyerekek biztosan rajongani fognak. A kérdés ilyenkor az, hogy milyen kutyafajtát válasszon a család. Elkezdődik a kutatás, a különböző tenyészetek felkeresése, és állatorvosoktól is érdeklődnek. Rengeteg fajta felmerül, így roppant nehéz a választás. Ha Önök is hasonló helyzetben vannak, és fontos, hogy jó idegrendszerű, kiszámítható, családbarát kutyával bővüljenek, válasszanak kedvencet egy svájci fehér juhászkutya tenyészetből!

A svájci fehér juhászkutya tenyészetekben található kutyák minden olyan kritériumnak megfelelnek, amik felmerülhetnek a gyerekes családoknál. A fajtára jellemző, hogy roppant értelmes, kedves, kezes, és híres a hűségéről is. Kiegyensúlyozott, könnyen kezelhető állatok, akikkel öröm játszani, kirándulni, vagy egyszerűen csak otthon kikapcsolódni. Szórakoztatóak, a gyerekek egyenesen imádni fogják őket. Sok leendő gazdi gyakran aggódik azon, hogy vajon az elhozni kívánt kutya később mennyire lesz érzékeny szervezetű, beteges. Amennyiben svájci fehér juhászkutya tenyészetet választ, biztos lehet abban, hogy egészséges állat gazdája lesz, így nem kell attól tartania, hogy rendszeresen állatorvoshoz kellene járni a kutyával.

Ha felkeltette érdeklődését a fajta, és svájci fehér juhászkutya tenyészetből választaná ki a család kedvencét, keresse fel az IceWine svájci fehér juhászkutya kennelt! Legyen Ön is gazdája egy egészséges, kiegyensúlyozott kutyának! Weboldalunkon, a www.icewinekennel.com címen bővebb információkat is talál svájci fehér juhászkutya tenyészetünkről és az aktualitásokról. Amennyiben kérdései lennének a fajtával, vagy a tenyészettel kapcsolatban, keressen bennünket telefonon, a 06-20-383-6963-as számon, vagy írjon e-mailt az dogz.kata@gmail.com címre!