RSS Feed

A garázs és a salgó polc

Amikor berendezzük az otthonunkat, általában arra törekszünk, hogy az minél otthonosabb, szebb legyen. Erre azért van szükség, hogy örömmel töltsünk el időt a falak között, hogy biztonságban érezzük magunkat, olyan teret alakítsunk ki, ami személyes, egyedi, intim. Vannak a háznak olyan helyiségei is, ahol azonban inkább a színtiszta praktikum dominál, ahová nem azért megyünk, hogy relaxáljunk, vagy megpihenjünk, ahol nem vendégeket fogadunk, sokkal inkább dolgozunk. Ilyen hely a garázs is!

Egy garázs berendezésénél érdemes megfontolni azt, hogy egy, vagy több salgó polccal egészítjük ki a bútorzatot. Ez az a hely, ahol szinte mindig káosz van, ahol a legkevésbé ügyelünk arra, hogy mindent precízen szortírozunk. Ez az a hely, ahol leginkább érvényesül a „majd holnap megcsinálom” elve! Pedig ennek nem kell így lennie! Ha már a kezdetektől fogva fontosnak tartjuk, hogy a garázsban is meg legyen mindennek a helye, és ehhez kiválasztjuk az odaillő bútorokat, akkor később már nem lesz sok dolgunk. Ráadásul a fölösleges bosszúságtól is megkímélhetjük magunkat, sőt a vendégek előtt sem kell szégyellni a bent uralkodó állapotokat!

Egy salgó polc több szempontból is ideális választás a garázsba. Ezeket a polcokat alapvetően a raktározáshoz használják, nem véletlenül a raktártechnika megbecsült darabjai. Egy salgó polc rengeteg olyan előnnyel bír, amit nem csak a raktárakban, de a garázsokban vagy akár barkács sarkokban, fészerekben is nagyon jól lehet hasznosítani!

Egy salgó polc készülhet például csavarmentes változatban is, aminek meg van az a pozitívuma, hogy a polcot könnyű összeszerelni, de ugyanolyan könnyű szétszedni is. Amikor úgy döntünk, hogy meg szeretnénk toldani, vagy elvennénk belőle, áthelyeznénk, akkor nem kell nagy erőfeszítéseket tennünk a cél érdekében! A csavarmentes salgó polc a modernebb változat, amiben nem csavarok, hanem akasztók rögzítenek. Az eredmény egy könnyen variálható, tartósabb, erősebb, stabilabb polc a garázsba is! A salgó polcrendszereket mindenkinek ajánljuk, aki maximális helykihasználást és átlátható rendszert szeretne megvalósítani a garázsában!

A www.vasszer.hu weboldalon megismerheti a salgó polcrendszereket, és rendelhet is minőségi termékeinkből! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-32-512-600-as és a +36-32-512-610-es telefonszámokon, vagy a vasszer@vasszer.hu e-mail címen!