RSS Feed

A gyógypapucsok nemcsak praktikusak, hanem divatosak is!

Lábunk szinte egész nap terhelés alatt áll, folyamatosan használjuk, és valójában csak este tudjuk aktívan pihentetni végtagjainkat. Ahhoz, hogy bírjuk a napi terhelést, olyan lábbeli beszerzéséről kell gondoskodni, amely nem korlátoz minket a mozgásban, és a gyaloglás, a hosszú séták elviselhetőbbek vele.

Ha olyan cipőt szeretnénk vásárolni, amely inkább gyógyászati célokat szolgál, elsősorban a talpak kialakítására fordítsunk figyelmet! A vélemények megoszlanak a vékonyabb-vastagabb, keményebb-puhább talpak között, ebből a szempontból ajánlott az arany középút, a legjobb, ha a talprész kellő rugalmassággal rendelkezik, de nem nevezhető puhának a felülete. A nagyon vékony, vagy túl puha talpú cipő Achilles-ín fájdalmat okozhat, a túlságosan vastag, merev talp pedig nem biztosítja a lábfej átgördülési mozgásfázisát, ez lábfájdalomhoz vezethet. A sarok kialakításáról se feledkezzünk meg! A sarokrész soha nem lehet alacsonyabb, mint a cipő első része!

Birkenstock férfi kétpántos gyógypapucsaink mindezt biztosítják, a gyógyászati követelményeknek teljes mértékben megfelelnek, így nyáron is biztosított a kényelmes gyaloglás. Talpkialakításuknak köszönhetően, egy hosszú nap után nem érzünk kínzó fájdalmat végtagjainkban, emellett megfelelő szellőzést biztosít lábfejünknek, így nemcsak egészséges, hanem higiénikus is a viselése! Fontos, hogy a napjainkban kapható gyógypapucsok mindenki ízlését kielégítsék, ugyanis nagyon sokan azért nem hordanak ilyen típusú lábbeliket, mert nem divatos kialakításúak. A Birkenstock márka gondoskodik arról, hogy utóbbi szempont ne jelentsen többé akadályt, ezért különböző színekben, kialakításban állnak rendelkezésünkre a férfi kétpántos gyógypapucsok, ráadásul a 2017-es nyári cipő trend középpontba helyezi a gyógypapucsok viselését, így főképp nyugodtan használhatjuk utcán is a lábbeliket!

Tekintse meg Birkenstock férfi kétpántos gyógypapucsaink kínálatát, termékeinket weboldalunkon, a www.birkenstockuzlet.hu címen érheti el! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-749-9129-es számon, vagy írjon e-mailt az kavai@kavai.hu címre!