RSS Feed

A korszerű HDPE fóliákról röviden

A HDPE nagy sűrűségű polietilén, mely magas szakítószilárdsággal bír. Felhasználási területei igen szerteágazóak, elsősorban csomagolásra használják, így például tisztítószeres flakonok, italos palackok, margarinos dobozok készülnek belőle, de vízvezetékeknek is gyakori alapanyaga, emellett sokoldalú fóliák előállítására is alkalmas.

A HDPE fóliák kész formában zöldes, feketés színűek, és bár bizonyos mértékig nyújthatóak, alapvetően nagyon erősek. A HDPE fóliákat gyakran alkalmazzák medencék aljzatára kifeszítve, mely esetben vízszigetelő funkciót látnak el. Másik nagy felhasználási területük a műtrágya tárolás, mely esetben a fóliák védőréteget képeznek a föld és a műtrágya között. Ezzel megakadályozzák, hogy a trágya bejusson a földbe, és ott a talaj alatti vizekbe jutva fölösleges károkat okozzon. A HDPE fóliák tehát alapvető kiegészítői a modern mezőgazdasági megoldásoknak, a korszerű trágyatárolók létrehozásának is. Telepítés során és későbbi felújítások, korszerűsítések esetén egyaránt alkalmasak, az előírásoknak megfelelő, tudatos és környezetbarát konstrukciók kivitelezéséhez nélkülözhetetlenek az ilyen fóliák.

Ismerje meg Ön is a HDPE fóliák számtalan előnyét, alkalmazzon korszerű és valóban praktikus eszközöket munkája során! Ismerje meg cégünk, a Promanure Kft. tevékenységét, és használja az általunk kínált szakszerű megoldásokat vállalkozásánál! Látogasson el www.promanure.hu weboldalunkra, ahol bővebben olvashat szolgáltatásainkról és az általunk kínált sokszínű lehetőségekről, illetve betekintést nyerhet referenciáinkba is!

Előfordulhat, hogy szeretne még többet megtudni a HDPE fóliákról és egyéb termékeinkről, szüksége van iránymutatásra vagy észrevételeit szeretné megosztani velünk. Ebben az esetben nincs más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és szakértő csapatunk munkatársai rövidesen válaszolnak Önnek! Hívjon minket a +36-20-934-4615-ös telefonszámon vagy írjon üzenetet az i.bukkosi@gmail.com e-mail címre!