RSS Feed

A LED televíziókról bővebben

Milyen lehetőségek rejlenek egy LED televízióban, és miért érdemes az ilyen jellegű készülékeket választanunk? Mivel ez a technológia eddig soha nem látott felbontást, tehát képélességet tesz lehetővé, ezzel új szintre emelve a filmnézés, számítógépezés vagy a különböző konzolos játékok élményét. Persze LED Tv és LED Tv között is vannak különbségek, méghozzá nem is kicsit.

Az első, és talán legszembetűnőbb különbség a felbontás és a képminőség, mivel egy Full HD felbontású LED televízió esetében 1920×1080-as felbontásról beszélhetünk, addig egy 4K LED televízió 4096×3072 felbontásra képes. Ez körülbelül a négyszerese a Full HD-nak, és a gyakorlatban majdnem 8 millió pixelt takar, ami a jelenleg elérhető majdhogynem legrészletesebb képminőséget adja. Természetesen a Full HD LED televízió is képes tökéletesen kielégítő képet adni a mindennapos felhasználás során. Továbbá a LED szabvánnyal készült televíziók nagy része már Smart Tv is egyben, tehát képes különböző alkalmazások futtatására, telefonos szinkronizációra, és így tovább. A LED televíziók nagy része tovább rendelkezik különböző USB és HDMI portokkal, melyekkel akár monitorként is használhatjuk azt, vagy csak egyszerűen pendrive-ról játszhatunk le zenéket, filmeket, és így tovább. Ha szeretnénk új szintre emelni a tévézést, és még nem tettük meg, akkor mindenképpen érdemes beruháznunk egy LED televízióra, mivel az ilyen eszközökben rejlő lehetőségek már messze túlmutatnak azon, amit eddig a televízióról gondoltunk.

Ha szeretne széles termékkínálatból, ráadásul verhetetlen áron LED Televíziót vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Termékeink között biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb darabot, ami még hosszú évekig jó szolgálatot tesz majd Önnek! Látogasson el a www.trinit.hu –ra, ahol részletesebb információkat kaphat az általunk kínált LED televíziókról!

Ha kérdése adódna termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!