RSS Feed

A legideálisabb reklámajándékot keresi? Tollfeliratozással biztosíthatja ügyfelei számára!

Manapság a vállalkozások számtalan reklámajándék közül válogathatnak, ha szeretnének kedveskedni ügyfeleiknek. Néhány esetben különleges megoldásokkal, termékekkel is találkozhatnak az üzleti partnerek, azonban a klasszikus reklámajándékok sem mentek még ki a divatból. Töretlen népszerűségnek örvendenek például az íróeszközök, úgy, mint a minőségi ceruzák, tollak, de ezek önmagukban nem elegendőek, a tollakat feliratozni is kell ahhoz, hogy az ügyfelek a tökéletes reklámajándékot kaphassák meg.

A tollak feliratozása rendkívül korszerű technikai megoldással történik. A korábbi évekhez képest az újonnan előállított íróeszközökről már nem kopnak le a feliratok, ennek köszönhetően még évek múlva is emlékezni fognak az ügyfelek a vállalkozására, így a lehetőség is megvan arra, hogy újra megkeresik a céget, ha a szolgáltatásaira lesz szükségük.

A toll feliratozás kapcsán csakis a fantázia szabhat határt! Érdemes figyelembe venni az íróeszközök küllemét, ugyanis, ha a felirat harmonizál a tollal, rendkívül értékes használati tárgyat nyújthat át ajándék gyanánt az ügyfeleinek. Természetesen tudni kell, hogy hol a határ, ugyanis a túldíszített feliratok olvashatatlanok, érdemes ehelyett a „kevesebb több” elvét alkalmazni, és az egyszerű, de ízléses betűtípusokra voksolni.

A toll feliratozás kapcsán nem csak a betűtípus, hanem a színvilág is hangsúlyos. Fontos, hogy az íróeszköz és a felirat árnyalata harmonizáljanak egymással, ennek köszönhetően rendkívül ízléses végeredmény születhet.

Ha Ön is szeretne minőségi reklámajándékokkal kedveskedni ügyfeleinek, és modern szolgáltatás keretein belül feliratoztatná a tollakat, forduljon bizalommal a Step Kft.-hez! A minőségi termékeket és az ügyfélbarát szolgáltatást garantáljuk! Tájékozódjon cégünk tevékenységéről honlapunkon, a www.stepkft.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-969-0322-es számon, vagy írjon e-mailt az info@stepkft.hu címre!