RSS Feed

A minőségi tetőfedés a cserepeslemeznél kezdődik!

A tető feladata egyrészt az, hogy esztétikussá tegye a házat, ugyanakkor meg is védje azt az időjárás viszontagságaitól. Stabil, ellenálló, strapabíró és időtálló tulajdonságokkal kell rendelkeznie, hogy be tudja váltani a hozzá fűzött reményeket. Hogyan tudja ezt egy tető hosszú távon megvalósítani? Akár úgy is, hogy cserepeslemezekből építik meg!

A cserepeslemez a modern tetőfedés egyik minőségi alapanyaga, ami számos előnyével teljes értékű tetőt tud alkotni akármelyik épületen. A cserepeslemez méretre vágva kapható, ezért gazdaságos választás. Csak annyit kell venni belőle, amennyire szükség van, így nincs kimaradó felesleg. A cserepeslemez táblás kivitelezésének köszönhetően könnyű vele dolgozni, egyszerűen és gyorsan fel lehet rakni. Könnyű súlya és erős szerkezete van, nem ártanak neki például a fagyok sem, és nem terheli feleslegesen a tető szerkezetét. Sima felülete nem engedi megtelepedni a mohákat és megtapadni a szennyeződéseket, így a tisztítást tulajdonképpen az eső végzi el helyettünk.

A www.ocsiker.hu internetcímen rátalál az Öcsi-Ker Kft. weboldalára, ahol olyan termékeket kínálunk, amikkel minőségi tetőket és kerítéseket lehet létrehozni; márpedig mindenki biztonságos tetőket, erős kerítéseket és megbízható védelmet szeretne. Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat, vásároljon termékeinkből, és építsen tetőt, vagy kerítést tartós, színvonalas alapanyagokból! Cserepeslemezre, trapézlemezre, profilokra, kerítéslécekre, vagy esetleg ereszcsatorna rendszerekre van szüksége? Válasszon színt, méretet és mennyiséget, mi pedig kiszállítjuk a megrendelt árut rövid időn belül, hogy megkezdődhessen az építés, vagy felújítás!

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, hogy mindenben segíthessünk, amiben csak tudunk! Elér bennünket üzenetben, az ocsikerkft@invitel.hu e-mail címen, vagy hívja a +36-30-945-5303-as, a +36-30-339-5321-es, illetve a +36-57-413-559-es telefonszámainkat!