RSS Feed

A modern technológia egyik csodabogara, a Philips tablet

A hollandiai központú Royal Philips egy szerteágazó technológiai vállalat, melyet 1891-ben alapítottak, és elsősorban az emberek életminőségének javítása a céljuk. A cég az egészségügyben, a mindennapi életben és a világítástechnológiában is megvalósított már jelentőségteljes innovációkat. A márka fő profilja ugyan az egészségügy és a szépségápolás, ám az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a szórakoztató elektronikai cikkek fejlesztésére is.

A Philips tabletek egy viszonylag új termékcsaládját képviselik a márkának, melyeket három fő kategóriába tudunk sorolni:

  • Alap termékek – Az alap Philips tabletek a mindennapos használatra lettek kifejlesztve, jellemzően 4 vagy 8 GB-os háttértárral rendelkeznek. Képernyőfelbontásuk tökéletes lehetőséget kínál filmek megtekintésére, FullSound technológiájuknak köszönhetően pedig kiváló hangzást kölcsönöznek bármilyen zenének.
  • Prémium kategória – Mint azt az elnevezése is mutatja, ez már egy felsőbb kategória, melyet főként felnőttek számára ajánlunk, a kialakításnak köszönhetően tökéletesen megfelel munkahelyi használatra is. Alkalmazható vezetés közben is, hiszen Bluetooth sztereóval van ellátva.
  • LTE sorozat – Az LTE sorozat a Philips tabletek csúcskategóriája. 3G-s technológiával felszerelt készülék, mely az otthoni szórakozást és a munkahelyi feladatok ellátását is egyszerűbbé és élvezhetőbbé teszi. Élje át a szabadságot és a korlátozás nélküli élményt, akár csatlakoztassa Philips televíziójához a készüléket!

Cégünk eredeti és minőségi Philips termékek forgalmazásával foglalkozik már hosszú évek óta, kínálatunkban a legújabb fejlesztésű készülékek is megtalálhatóak! Termékeinkkel igyekszünk minden érdeklődő igényét kiszolgálni, így a szórakoztató elektronikai cikkek mellett számos más kategóriába tartozó áru megtalálható. Látogasson el honlapunkra, a www.bbuy.hu oldalra, ahol részletes információkat találhat termékeinkről! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 06-30/998-34-92-es számon, akár e-mailben, az info@bbuy.hu címen!