RSS Feed

A műanyag redőnyök előnyei

 Árnyékolástechnika terén megannyi lehetőség áll rendelkezésünkre, attól függően mennyire szeretnénk besötétíteni a szobákat és, hogy mennyire szükséges további hőszigetelés vagy hangszigetelés. A különböző helyiségeket sötétíthetjük reluxák, szalagfüggönyök, roletták, sávrolók vagy redőnyök segítségével. Ezek a kialakítások más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, így a szükséges igényekhez mérten alkalmazhatók. A leginkább elterjedt és talán a legnagyobb sötétséget nyújtó árnyékoló rendszerek a redőnyök. A redőnyök nagy előnye, hogy akár teljes sötétséget idézhetünk elő általuk, valamint hozzájárulnak otthonunk tökéletes hőszigeteléséhez. További előnyeik, hogy hangszigetelést is felerősítik, védik az ablakokat a sérülésektől és növelik a biztonságot.

Redőnyök terén több fajtával is találkozhatunk, de manapság leginkább az alumínium és műanyag redőnyök vannak elterjedőben. Ezen kétfajta redőny közül a műanyag redőnyök örvendenek nagyobb népszerűségnek. Ennek talán legmeghatározóbb oka az alacsony árfekvés. Anyagukból kiindulva a műanyag redőnyt alkotó különböző elemek gyártása olcsóbb, mint egyéb társaiké. Az alacsony ár mellett, viszont további előnyös tulajdonságokkal is rendelkeznek a műanyag redőnyök. Kiváló hőszigetelést nyújtanak otthonunknak, és hangszigetelés terén is jól szolgálnak. A redőnyöket alkotó lamellák és tokok súlya könnyű, így könnyen felszerelhetők. Kezelésük egyszerű és akár motoros változatban is kaphatók, azzal a különbséggel, hogy ezeknél az eseteknél a redőnytok alumíniumból készül. A motoros változatok nagy kényelmet nyújthatnak, hiszen gombnyomásra felhúzhatók vagy leengedhetők.

Redőnyök vásárlása esetén, mindig ilyen térre szakosodott boltokhoz forduljon, hogy a lehető legjobb minőségű sötétítőelemhez jusson! Árnyékolástechnika terén forduljon hozzánk! Ha szeretne jó minőségű és jó áru redőnyöket szereltetni otthonába, akkor válassza műanyag redőnyeinket!

További szolgáltatásinkért látogasson el weboldalunkra, a www.redonyok.hu címre! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-33-19-147 telefonszámon vagy az info@redonyok.hu e-mail címen!