RSS Feed

A praktikus raktározás ideális eszköze: a Salgó polc

A hatékony és biztonságos raktározás kulcsa a polcrendszerben rejlik. Az ideális polcrendszer terhelhető, mégis könnyen átalakítható, hiszen nagy mennyiségű árut kell rajta tárolni és a tárolandó áruk mérete és helyigénye változhat. Aki valaha foglalkozott bármilyen jellegű raktározással, biztosan hallott már a Salgó polcokról, hiszen polcrendszereik a legnépszerűbbek a piacon.

A Salgó polcok megtalálhatóak gyárak, áruházak, cégek raktáraiban is, az egészen kis raktáraktól kezdve a legnagyobb csarnokokig. Sőt, számtalan otthonban is Salgó polcokra vannak felsorakoztatva a lekvárok vagy éppen szerszámok. A Salgó polc népszerűsége annak köszönhető, hogy átlátható raktározást biztosít. Mivel már évtizedek óta fontos részét képezi a raktáraknak, a folyamatos innovációnak köszönhetően már több típus közül válogathatunk.

A hagyományos Salgó polc csavaros, ez azt jelenti, hogy a polcokat csavarokkal lehet az oszlopokhoz rögzíteni. Előnye, hogy bármikor változtathatjuk a polcok közötti távolság mértékét. A modernebb technológiával készült Salgó polcok már csavarmentesek, a polcokat akasztással lehet rögzíteni. Az ilyen típusú Salgó polcok nagyobb teherbírással rendelkeznek, mint elődeik, és használatukkal a csavarozás idejét is megspórolhatjuk. Kültéri raktározáshoz a horganyzott Salgó polcok használata ajánlott, melyek nagy előnye, hogy korrózióállóak, így nedvesség hatására sem rozsdásodnak. Bármilyen típusú Salgó polcot választunk, egy biztos: akár egyetlen polcrendszer megvásárlásával rengeteg kialakítási lehetőséget kapunk.

Megbízható polcrendszerre lenne szüksége a pincéjében, raktárában, műhelyében vagy garázsában? Válassza a Salgó polcokat és cégünket, a DEPOTECH Kft.-t! További információért látogasson el honlapunkra, a www.depotech.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-407-0974-es telefonszámon, illetve az info@depotech.hu e-mail címen!