RSS Feed

A profi vendéglátás nélkülözhetetlen eszköze a vendéglátó szoftver!

Egy étterem vezetése megkíván némi tapasztalatot, üzleti érzéket, de türelmet és pozitív hozzáállást is. A betérő vendégek sokrétű elvárásokat támasztanak a kiválasztott étterem felé; szeretnének egy jót enni, kényelmesen megvacsorázni anélkül, hogy nekik kellene főzni. Egy kellemes programra vágynak, ami nem kerül vagyonokba, mégis különb annál, hogy otthon, a kanapén pattogatott kukoricát majszolnak filmnézés közben. Kitüntetett figyelmet várnak el, kedves és rutinos kiszolgálást, udvarias személyzetet, hogy nekik csak arra kelljen koncentrálniuk, milyen az étel, amit rendeltek és mit mesél az, akivel beültek egy jót enni.

Élmény, gasztronómia, pozitív tapasztalatok, változatosság. Mindezeket egyszerre biztosítani csak úgy lehet, ha az étteremben minden flottul megy. Hogyan érheti el mindezt egy étterem tulajdonos? Korszerű vendéglátó szoftverrel!

A vendéglátó szoftver egy olyan innovatív konstrukció, egy olyan korszerű eszköz, ami egyetlen profi és modern vendéglátóegységből sem hiányozhat, hiszen túlzás nélkül nélkülözhetetlen. Ismerje meg, és próbálja ki a vendéglátó szoftvert, a bérleti periódust követően eldöntheti, hogy szeretné-e megvásárolni!

Ebben az eszközben megtalál mindent egy helyen, amire csak szüksége lehet. Egyszerre nyújt hatékony segítséget a leltározásban, az alkalmazottak beosztásában, a rendelésben, házhozszállításban, kifizetésben, statisztikák kimutatásában vagy a bevásárló lista írásban, és ez még nem minden!

A www.vendeglato-szoftver.hu weboldalon Önnek is felkínáljuk a vendéglátó szoftver megismerésének és kipróbálásának lehetőségét. Éljen vele, és tegye sikeresebbé éttermét egy apró, de nagy horderejű döntéssel, meglátja, hogy meglesz az eredménye! Amennyiben kérdése van, írjon nekünk az info@ettermiprogram.hu e-mail címre vagy hívjon a + 36-70-650-1339-es telefonszámon! Örömmel ellátjuk tanácsokkal és megismertetjük termékünkkel, kérdezzen bátran!