RSS Feed

A sokoldalú KPE cső tulajdonságairól bővebben

A KPE csövek elnevezése sokak számára ismeretlen, holott azzal tisztában vannak, hogy mire valók és hogyan lehet őket használni. A KPE kifejezés kemény polietilént jelent, ami természetesen a termék anyagára utal, de kifejezi az anyag tulajdonságait is.

A KPE csövet alkotó kemény polietilén nagyon ellenálló anyag, hiszen nagy sűrűségű polietilénből áll. A csövek ennélfogva valamivel nehezebbek, és nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek. A KPE cső nagyszerű választás öntözéstechnikai rendszerek kiépítéséhez, de készülhet belőle csatornarendszer, vagy vízvezetékrendszer is.

A KPE csövek anyaga könnyen alakítható, formálható, és a megfelelő kiegészítőkkel nagyon gyorsan be is szerelhető. Hála a kemény polietilénnek, a KPE csövek a nagy nyomású vízzel szemben is ellenállóak, ráadásul erre a tulajdonságukra hosszú távon is számíthatunk. Akár 50 éven át is kiszolgálnak bennünket, ha épületen kívüli vezetékrendszert tervezünk, érdemes tehát számolni velük és jobban megismerni a KPE csöveket, ha kertbe, csatornázáshoz van szükség rájuk!

A Schieber-Aivil Kft. weblapján, a www.schieber.hu címen találja meg cégünk oldalát, ahol igénybe veheti szolgáltatásainkat alapanyag vásárlással kapcsolatban is. Kedvező árakat, kedvezményeket és természetesen színvonalas termékeket biztosítunk minden hozzánk forduló ügyfelünknek. Szolgáltatásaink közé tartozik a különféle idomok, csövek kereskedelme is, amivel szeretnénk hozzájárulni a színvonalas csatornarendszerek, vízvezetékrendszerek és öntözőrendszerek kiépítéséhez. Ha olyan csőrendszert szeretne használni, aminek a kiváló teljesítményével és a hosszú élettartamával is egyszerre számolhat, forduljon hozzánk bizalommal!

Tudjon meg többet rólunk, termékeinkről, szolgáltatásainkról, és persze a KPE csövekről, hogy a legjobb döntést hozhassa meg! Keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén: hívja a +36-96-526-553-as, vagy a +36-96-526-554-es telefonszámot, de üzenetet is írhat a weblapunkon keresztül!