RSS Feed

A szélvédő cseréjének fontossága és menete

A gépjárművel rendelkezők körében súlyos probléma a kőfelverődés és az ez által okozott károk rekonstruálása. A szomorú statisztikák azt mutatják, hogy a sofőrök jelentős része elszenvedi a kőfelverődés okozta károkat élete során legalább egyszer. Kedvezőbb esetben a gépjármű tulajdonos megúszhatja egy szélvédőjavítással, azonban, ha a repedés túl nagy, pókhálós rétegben keletkezik, az a szélvédőcseréjéhez vezet.

A szélvédőcsere elsődleges prioritású! Semmilyen esetben sem szabad útnak indulni sérültszélvédővel, hiszen mind a magunk, mind környezetünk épségét veszélyeztetjük, és súlyos bírságokat is kiszabhatnak ezért. A szélvédőcseréje a következőképpen zajlik:

  • Egy speciális eszköz segítségével kiemelik a sérültszélvédőt a helyéről, ügyelve a karosszéria épségére (ha a folyamat során mégis keletkeznek karcolások, fontos, hogy ezeket időben korrigáljuk, hiszen később korrózióhoz vezethetnek).
  • A sérült üveg eltávolítását követően egy alapos tisztítás, zsírtalanítási folyamat veszi kezdetét.
  • Ezt követően az autó karosszériájára vagy az új üvegre felkerül a ragasztóréteg (fontos, hogy összefüggő karimát alkosson az esetleges beázások és szélzajok elkerülése érdekében).
  • A szélvédőcsere folyamatának következő lépéseként behelyezik az új üveget a karosszériába, majd a tetőhöz erősített ragasztószalaggal fixáljuk, és kezdetét veszi a száradási folyamat.

Szélvédőcsere estében különösen fontos a szakértelem, és a felhasznált alapanyagok minősége, hiszen a rossz minőségű szélvédő-ragasztó súlyos balesetekhez vezethet.

Számomra különösen fontos, hogy gyári minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozzak, melyeksegítenek a tökéletes végeredmény elérésében. Fontos, hogy ügyfeleim teljes bizalommal és elégedettséggel távozhassanak, így minden általam elvégzett munkára örök garanciátvállalok! Ha az ön gépjárműve is szélvédőcserére szorul, forduljon mielőbb szakértő segítséghez! Keresse fel honlapomat a www.szelvedomester.hu címen, és tekintse meg részletes tájékoztatásomat! Ha kérdése van, vagy azonnali segítségre szorul, hívjon a +36-30/742-50-00-ás számon, vagy írjon üzenetet a wagnertamas64@gmail.com e-mail címre!