RSS Feed

A táblagépek világában

Az egyik legújabb technikai vívmány a táblagép, melyet rengetegen használnak nap, mint nap. Az érintőképernyős mobiltelefonhoz hasonlóan ez a készülék is egy nagyobb kijelző felületből, és néhány beépített gombból áll (hangerőszabályzó, bekapcsoló gomb, főmenü gomb), meg persze a be-, és kimeneti csatlakoztatókból.

Néhány éve, amikor megjelent a piacon ez a számítástechnikai eszköz, nem kapott túl nagy felhajtást. Vegyes kritikákkal illeték: valaki rendkívül hasznosnak találta, mások el nem tudták képzelni, mi olyat nyújthat, amit a telefon, vagy a számítógép nem. Ma már az elektronikai webáruházak és üzletek egyik legkeresettebb darabja a táblagép. Az elmúlt évek alatt kiderült, milyen hasznos is tud lenni ez az eszköz.

Lapos, könnyű és egyszerűen szállítható, ezért praktikus darab utazásra. Nagy kijelző felülete miatt bármit bemutathatunk rajta egy megbeszélésen, vagy átlapozgathatjuk rajta a fényképeket családi körben. A készülék közel annyi mindent tud, mint egy számítógép, vagy egy laptop, de sokkal inkább a mobiltelefonok “nagytestvére” elnevezés lenne rá találó. A laptop nem mindig lehet kéznél, sokszor nehéz a szállítása. A tablet, vagy a táblagép ezzel szemben pontosan a számítógép hátrányait hivatott pótolni.

Az elektronikai webshopokban megválaszthatjuk a készülék méretét, kapacitását, a fényképezője pixelét, beépített és külső tárhelyét, valamint a márkáját (ezzel együtt az operációs rendszerét), de még a színét is. Ha a márkáról van szó, érdemes olyat választani, amiben megbízunk, jó paraméterekkel rendelkezik, és jelen esetben az sem kifelejtendő, hogy milyen márkájú televízió, milyen mobiltelefon van a háztartásunkban.

A Philips tabletekhez hasonlóan a táblagépeket össze lehet kötni, el tudják érni egymást az ugyanazon márkához tartozó televízióval, vagy mobiltelefonnal. Ezáltal például a tableten lejátszott videót ki tudjuk vetíteni a TV-re, a telefonról pedig akár elérhetjük a legutóbb hallgatott lejátszási listánkat. A Philips táblagép a piacon az egyik legkeresettebb készülék.

Elektronikai webshopunkban többféle tablet közül is válogathat! Látogasson el a www.bbuy.hu webáruházunkba, ahol részletes információkkal szolgálunk minden egyes termékünkhöz. Ha Ön is szeretne csatlakozni a modern világhoz, kérjen segítséget e-mailben, az info@bbuy.hu címen, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk a 06 30 998 34 92-es telefonszámunkon!