RSS Feed

A tandemugrás felejthetetlen élmény

Egy extrémebb kalandot szeretne? Valami újdonságra vágyik, ahol akár merészségét is próbára teheti és ezáltal egy örök emlékre tesz szert? A mai világban már megannyi extrém sport és program közül választhatunk, amiknek alkalmával akár bátorságunkról is tanúbizonyságot tehetünk. Egy ilyen esemény remek randi lehet, családi program, de akár csapatépítésnek is kitűnő. A sok lehetőség között helyet kap a tandemugrás is!

De pontosítsunk, hogy mi is az a tandemugrás! A tandemugrás az ejtőernyőzés egyik speciális formája. Nem szabad összetéveszteni az önálló ejtőernyőzéssel, hiszen ennél az esetnél a résztvevő csak, mint utasként van jelen és egyetlen dolga a szabadesés nyújtotta élmények élvezése. A tandemugrás során a tandemoktató hajtja végre az ugrást és általa történik az ejtőernyő irányítása a földet érésig. Páros ejtőernyős ugrást elsőnek 1977-ben hajtottak végre, majd az 1980-as évek elején fejlesztették ki a különböző tandem rendszereket. Az ugrás nem igényel különösebb felkészültséget, tanulást, csak bizonyos feltételeknek kell eleget tennie a résztvevőnek, például szívbetegségek, epilepszia vagy csontritkulás esetén a tandemugrás nem lehetséges! Ezenfelül felső és alsó korhatárt is megszabnak a tandemugró helyeken, valamint a résztvevő testsúlyának is meg kell felelnie egy bizonyos korlátnak. Az ugrás egy erre a célra kialakított speciális és kényelmes ruhában történik védőszemüveg használatával.  Bár a tandemugrás nem egyenlő az egyedüli ejtőernyőzéssel, ennek ellenére egy felejthetetlen élményt nyújthat a résztvevő számára! Teljes mértékben profik kezében van a tandemugró, így nem kell félnie semmilyen esetleges veszélytől!

Ha elege van az unalmas programokból, szeretné kapcsolatát feldobni vagy családjának, gyermekeinek egy örök emléket adományozni, jöjjön el tandemugrásainkra! Ránk bátran számíthat és garantáljuk, hogy egy felejthetetlen élményben lesz része! Látogasson el honlapunkra a www.tandemcentrum.hu címre további információkért! Esetleges kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-961-2900 telefonszámon vagy a tandemcentrum@gmail.com e-mail címen!