RSS Feed

A tetoválások különféle típusai

Érdeklik a tetoválások? Egyre többször gondolkodik el azon, hogy Ön is tetoválást készíttet magának? A tetoválásoknak többféle fajtája létezik. Érdemes alaposan átgondolni, pontosan mit is szeretnénk, majd olyan helyet keresni, ahol ezzel tapasztalt emberek foglalkoznak.

Az emberek már több évezrede ismerik és alkalmazzák a tetoválást. Típusait legfőképp attól függően különíthetjük el, hogy kik készítik, milyen célból. Tetoválásra alkalmas gépet használnak a professzionális tetoválás készítők. Hovatartozásuk kifejezésére a különböző nemzetiségek, népcsoportok kulturális tetoválást készítenek. Napjainkban igencsak elterjedt a kozmetikai tetoválások iránti igény, amelyek elkészítését meg kell ismételni meghatározott időn belül. Külön elnevezése van az orvosi tetoválásnak. Akin ilyen látható, valamilyen betegségben szenved, és az orvosok számára teszi láthatóvá állapotát ezzel a jellel. Említsük meg az amatőr tetoválásokat is, amelyeket nem tanácsos készíttetni, ugyanis veszélyes lehet, mert nem bevizsgált tinta felhasználásával készítik. A tetoválásokat külön csoportokra bonthatjuk azt elemezve is, hogy milyen formában rajzolják a bőrbe.

Annak függvényében, hogy a bőr felszínére, vagy mélyebbre, a bőr rétegeibe jut a festék, megkülönböztetünk ideiglenes és maradandó tetoválást. Készíttetésének oka rengeteg tényező lehet, mint például önkifejezés, azonosulás más csoportokkal, esetleg valamilyen vágy kifejezése.

Ha úgy döntünk, hogy tetoválást szeretnénk, körültekintően, információkat gyűjtve válasszunk tetováló szalont. Fontos a tapasztalt, szaktudással rendelkező tetováló kiválasztása, és az is, hogy alaposan átgondoljuk, pontosan mit is akarunk ábrázoltatni. Egész életünk folyamán velünk marad a döntésünk végeredménye, ezért nem szabad elkapkodni.

A Silver Tattoo & Piercing kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy tetoválását biztos kezekben készíttesse el. A www.tattoosilver.hu weboldalon részletesebben olvashat a különböző tetoválásokról, és sok képet is megtalál róluk. Szalonunkban vállaljuk az elképzelés szerinti tetoválások elkészítését pontos megbeszélés után, minőségi eszközök meglétével, a szakmában tapasztalt kollégáink munkája által. A Silver Tattoo & Piercing tetoválásokkal és piercingek behelyezésével is foglalkozik, így ha bármelyik szóba jön, keresse fel győri szalonunkat.

Amennyiben úgy döntött, hogy Ön is szeretne tetoválással gazdagodni, válassza a mi szalonunkat, ahol megbízható, hozzáértő tetoválóra bízhatja kérésének megvalósítását!

Bővebb információ kérhető elérhetőségeinken, a 06-20-497-51-71–es telefonszámon, és a tattoosilver@gmail.com címre e-mailben küldött levélben!