RSS Feed

A tetoválásokról 18 év alatt

A mai világban már megannyi lehetőség adott arra, hogy külsőnket még inkább a saját ízlésünkre szabjuk. Míg régen sokszor kötött volt az öltözködés és ruhák terén is csak kis választék állt rendelkezésünkre, úgy manapság már a megannyi stílusirányzat közül választhatunk öltözködés terén. Persze a ruhák mellett különféle ékszerekkel, piercingekkel, és talán az egyik legextrémebb megoldással, a tetoválással is elérhetünk olyan megjelenést, amivel kitűnünk a tömegből és felhívjuk magunkra a figyelmet.

Persze a tetoválások, akár Önmegvalósításunk eszközei is lehetnek. Sokan valamilyen jelentésből kifolyólag tetováltatnak magukra különböző mintákat, míg mások csak divatelemként hordják őket. Bármilyen céllal is kerül fel az adott minta, a készítési módszerek megegyeznek, ugyanúgy, ahogy a megszabott feltételek is. A legtöbb szalonban egyáltalán nem, vagy csak szülői engedéllyel készítenek tetoválást tizennyolc év alatt. Ennek több oka is lehet. Sokszor hangsúlyozzák, hogy gondoljuk át az adott mintát, mielőtt elkészíttetnénk. Fiatalon általában máshogy mérlegelünk, mint idősebb korunkban, így, ami tizenévesen jónak tűnhet, azt a későbbiekben, akár megunhatjuk és már tetszésünket sem biztos, hogy elnyeri. További ok a testünk fejlődése. Szervezetünk tizennyolc éves korunkig rengeteget fejlődik, így egy fiatalon tetováltatott minta a későbbiekben eltorzulhat bőrünk nyúlása során. De a legfontosabb ok a törvényi szabályozás. Míg nem töltjük be a felnőttkornak számító tizennyolcadik életévet, addig szüleink nélkül nem dönthetünk bizonyos kérdésekben, így a tetoválásnál és hasonló eseteknél, törvényszegésnek számít a szülői engedély nélküli beavatkozás!

Ha rendelkezik szülői engedéllyel, valamint biztos az adott mintában, akkor forduljon a legjobb tetováló szalonhoz tetoválás terén! Egy esetlegesen rosszul sikerült minta örök életére pecsét marad, valamint különböző fertőzések veszélye is fennállhat, ha nem megfelelő körülmények között készül a tetoválás! Forduljon tetováló szalonunkhoz, ha szeretné, hogy tetoválása a legszebb formában kerüljön bőrére! Látogasson el honlapunkra, a www.tattoosilver.hu oldalra további információkért vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20/497-51-71 telefonszám és a tattoosilver@gmail.com e-mail cím egyikén!