RSS Feed

A thermo függönyről és felhasználásáról

A thermo függönyök felhasználásáról általában mindenkinek gyárak zajos belseje, áruházak zúzmarától fagyos hűtőházai, élelmiszer raktárak sötéten tátongó bejáratai jutnak az eszébe. Az ipar területén valóban előszeretettel használják ezt a sokoldalú, mégis szinte igénytelen térelválasztót, de rejlenek még benne az ismert megoldásokon túl, kevésbé elterjedt, de annál hasznosabb lehetőségek is.

Milyen előnyöket tartogatnak a thermo függönyök? Ez a hasznos kiegészítő általában PVC-ből készül, és annak minden előnyös tulajdonságát ötvözi is magában. A PVC-ből készült thermo függönyöket olyan helyekre ajánlott felerősíteni, ahol szükség van hőszigetelésre. A PVC szalagokból álló thermo függönyök képesek megóvni a nagyméretű raktárak, forgalmas ipari területek helyiségeit attól, hogy a gyakran használt ajtókon keresztül kiszökhessen a meleg. Ezáltal a thermo függönyök rendkívül energiatakarékosak ott, ahol egyébként is napi szinten, nagy mennyiségű energiát emésztenek fel. A műanyagból készült PVC szalagok praktikusak is, hiszen az ilyen bejáratokon a hagyományos ajtók használata nemcsak kivitelezhetetlen, időigényes, és kevésbé praktikus, de nagy hő veszteséggel is jár. A szalagfüggönyökön ezzel szemben könnyű az áthaladás, akár járművel is.

A thermo függönyök egyszerűen tisztíthatóak és könnyen kijavíthatóak a sérülések. Habár strapabíró, elhasználódás esetén is könnyen lecserélhető és felhelyezhető az új függöny. A thermo függöny használata nemcsak a hő veszteség ellen véd, hanem védelmet nyújt az olyan környezeti hatások ellen is, mint a rovarok, bogarak, por és a zaj is. Felhasználása ma már igen széleskörű, hiszen a thermo függöny PVC szalagjai praktikusak lehetnek istállók, kutyaházak bejáratain, kirekesztve a hideget és a port, de hűtőházakon és lakásokban is sikerrel alkalmazható.

A www.albalamella.hu weboldalon teljes körű tájékoztatást kaphat a thermo függönyökről, de ha személyesen szeretne információt vagy ajánlatot kérni, akkor érdeklődhet a 06701933-mas telefonszámon is!