RSS Feed

A tökéletes járólap kiválasztása fürdőszobájába

járólap

 

Lakberendezés szempontjából a fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség. Kialakítását tekintve számtalan tényezőt figyelembe kell venni ahhoz, hogy a végeredmény esztétikus, praktikus és időtálló lehessen. Sok esetben az aktuális trendek nagy segítségünkre lehetnek abban, hogy milyen burkolatokat, illetve szanitereket válasszunk. Most ezek közül fogunk szemezgetni, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá közel álló kialakítást!

  • A természet becsempészésével egyedi koncepciók alakíthatóak ki. Egy barna vagy zöld, esetleg virágmintás csempe tökéletesen beleillik ebbe a stílusba. Érdemes fehér szaniterekkel kiegészíteni, járólapnál pedig szintén a barnás, illetve fahatású verziókat választani! Ha tökéletes végeredményre vágyunk, érdemes különleges dekorációs elemekkel feldobni a végeredményt!
  • A minimalizmus napjaink egyik legfőbb irányzata, mely számtalan szférában utasítja maga mögé a többi trendet. A legegyszerűbben akkor követhető, ha kompletten fehér kialakítást hozunk létre fürdőszobánkba, fehér vagy fekete járólappal. Mivel a minimalista kivitelezés a lényeg, így ebben az esetben törekedni kell a legszükségesebb berendezések beszerzésére, és a dekorációt egy-egy növényre vagy ülőalkalmatosságra szűkíteni.
  • A skandináv stílus nem sokban tér el a minimalista irányzattól, csak színekben és formákban gondolkozik szabadabban. Ebben az irányzatban uralkodó árnyalat a citromsárga, szürke, fekete, fehér és a kék is. Dekorációt tekintve a természetes és a mesterkélt elemek egyvelege szolgál.
  • Végezetül pedig a bohém irányzat, mely hasonlatos a természetességhez, csak sokkal több virággal és dísztárggyal. Itt jöhetnek a különleges és extrém járólapok, a mintás csempék, és az extravagáns szaniterek!

Bármelyik irányzatot is választja, kínálatunkban biztosan megtalálja a hozzá illó járólapot, illetve más fürdőszobai kiegészítőt! Látogasson el honlapunkra a www.gres-massimo.hu-ra, ahol megtekintheti minőségi termékeinket! Cégünk kizárólag magas színvonalú termékeket forgalmaz, így segítségükkel tökéletes lehet a végeredmény! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, telefonon a 0630-855-4869-es számon, e-mailben pedig az info@gres-massimo.hu címen.