RSS Feed

A tökéletes komfort megteremtése irodai környezetben?

Kutatások tucatjai bizonyították már, hogy a komfortos irodai környezet jótékony hatással van a munkateljesítményre is. Tehát minél kényelmesebb körülmények között dolgozhatunk, annál produktívabbak leszünk. Ha az irodai berendezéseket vesszük szemügyre, elemenként megfigyelhetőek azok a tulajdonságok, melyek egy-egy kialakítást komfortosabbá tesznek.

  • Asztalok – Ennél a darabnál az a legfontosabb, hogy megfelelő magassággal rendelkezzen. Ha túl alacsony, vagy túl magas, nem támasztja meg kellően az alkart, illetve bizonyos munkafolyamatokat kényelmetlenné tesz. Emellett fontos szempont a rendezhetősége is, hogy mennyi fiókkal vagy polccal rendelkezik, illetve mekkora a felülete.
  • Irodai székek – Ebben az esetben már sokkal több szempontot figyelembe kell venni. Fontos ugyanis, hogy ideális tartást biztosítson, kellő rugalmassággal rendelkezzen, és ne akadályozzon semmilyen munkavégzésben. A többi tulajdonsága, mint az állíthatóság, illetve a kar alátámasztására alkalmas kialakítás, már szabadon választható.

Érdemes figyelembe venni továbbá azokat a szempontokat is, hogy az irodai szék és az asztal optimálisan legyen kialakítva egymáshoz mérten. A könnyedebb és szabadabb mozgás érdekében választhatunk görgőkkel ellátott irodai széket, illetve, ha tényleg fontosnak tartjuk az egészséges testtartást, akkor az ergonomikus kialakítások válhatnak előnyünkre!

Cégünk sok éves múlttal rendelkezik az irodai székek világában, és ez idő alatt lehetőségünk nyílt arra, hogy megfigyelések és tesztelések alapján a lehető legkomfortosabb kínálatot állítsuk össze vásárlóinknak! Legyen szó tárgyaló-, főnöki-, beosztotti-, vagy bármilyen más székről, nálunk a lehető legkomfortosabb verziók közül válogathat! Látogasson el honlapunkra, a www.irodaiszekek.hu-ra, és tekintse meg termékeinket! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon a 06-1-361-9395-ös vagy 06-20-432-2220-as számon, akár e-mailben a szekek@irodaiszekek.hu címen. Ha Önnek is minőségi irodai székre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!