RSS Feed

A tökéletes üzletért

Üzlethelyiség nyitásában gondolkozik? Sokan álmodnak egy saját üzlet megnyitásáról, legyen az informatikai, öltözködési vagy gasztronómia üzlet. Ennek sok lépése van, az anyagi alapok megszerzése, a tökéletes hely kiválasztása, a megfelelő papírok intézése. Ha megfelelő hely kiválasztása és megvásárlása még csak az első lépcsőfok. Ha már rendelkezünk a megfelelő üzlethelyiséggel, utána következik a belső tér kialakítása.

A megnyitásra váró üzletnek egyfelől mindenképpen igazodnia kell az adott üzletfajta termékeihez, felépítésének tükröznie kell, mivel foglalkozik üzletünk, az elrendezések ez alapján történnek. A kialakítás egy tervezés előzi meg. Sokat számít, hogy üzletünk belső kialakítása bevonzza a leendő vevőket, már azelőtt mielőtt teljesen tudatába lennének, milyen árukat is forgalmazunk pontosan. Ezeknek a belsőépítészeti dolgoknak a kialakításához profi cég közreműködése szükséges.

Válasszon minket jövőbeli üzlete megtervezéséhez! Mielőtt a lényegi kialakítás megkezdődne, cégünk által megterveztetheti elképzeléseit. A megálmodott terveket mi felvázoljuk, hogy láthassa milyen is lesz az üzlethelyiség. Az üzlethelyiség tervezés során bármikor módosíthatunk, így a későbbi építkezésnél már a végső elképzelés készül el. A tervezés végeztével, cégünk a teljes kialakítást is vállalja. Az általunk épített üzlethelyiségeknél garantáljuk, hogy mivel a tervezés is velünk készült, így az építkezés és kialakítás során semmilyen részlet nem tér el az Ön által elképzelt és általunk megtervezett üzlettől.

Tegye különlegessé üzletét! A legtöbb lehetőségből már több üzletet is láthatunk. Ruházat, elektronika? Ezeken a területeken már minden plázában rengeteg hasonló bolt előfordul. Tegye az Önét egyedivé ezekkel szemben! Velünk egyedi bútorokat tervezhet, amikkel üzlethelyisége kilóghat a hasonló témájú üzletek közül! Az egyedi bútorok legyártását cégünk intézi, így a bútorok se térnek el a megálmodott tervektől!

Legyen tökéletes üzlethelyisége! Dolgozzunk együtt! Vegye fel velünk a kapcsolatot a (+36) 1/466 9358 telefonszámon vagy látogasson el honlapunkra a www.deco-design.hu címen!