RSS Feed

A vonalkód nyomtatás lelke: a nyomtatófej

A kereskedelemben ma már egy üzlet sem létezhet vonalkód nélkül. A vonalkód használata teszi lehetővé a gyorsabb ügymenetet, a praktikusabb lebonyolítást. Ha a termék csomagolásán ott szerepel a vonalkód, akkor ott a leltározás, a nyomon követés és az azonosítás is egy mozdulattal menedzselhető. Mi lehetne ennél is egyszerűbb? Természetesen az, ha az üzletek a saját vonalkódot saját maguk állítják elő. Erre tervezték a hordozható címke nyomtatókat, amikkel helyben, azonnal lehet pótolni a hiányt és nyomtatni az új címkéket, amikor csak szükség van rá.

A saját vonalkód nyomtatók használatának megvan az az előnye, hogy megkönnyíti a munkát, egyszerűen, gyorsan nyomtatható vele nagyobb mennyiségben is vonalkód, kis helyen is elfér, viszonylag változatos méretben nyomtathatunk vele. Persze ehhez az kell, hogy minden alkatrész hiánytalanul meglegyen, kifogástalan állapotban. Ha például a nyomtatófej meghibásodik, az az egész nyomtatási tervet keresztülhúzza.

A nyomtatófejet megóvhatjuk attól, hogy idő előtt tönkremenjen, és ne kelljen rövid idő elmúltával újat vásárolnunk. Ehhez az kell, hogy ügyeljünk arra, a fej tiszta maradjon. Fontos, hogy gondot fordítsunk a rendszeres tisztításra és hetente áttöröljük. Erre a feladatra a tiszta papírtörlő és alkohol a legalkalmasabb.

Abban az esetben, ha elkerülhetetlen a nyomtatófej cseréje, ne elégedjen meg az átlagossal, hanem döntsön a színvonalas címkenyomtató alkatrészek mellett! A www.vonalkodbolt.hu weboldalon sok egyéb termék mellett kiváló, márkás nyomtatófejeket is kínálunk azoknak az ügyfeleknek, akik az igényes termékeket keresik. Nálunk megtalálja például az utánozhatatlan Zebra termékeket többféle típusban és igen kedvező árakon. Ne hagyja ki ajánlatunkat, vásároljon igényes nyomtatófejeket! Forduljon hozzánk bizalommal és további tájékoztatásért írjon nekünk üzenetet az info@cimke-pack.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-1-219-54-26-os telefonszámon! Munkatársaink mindenben szívesen segítenek!