RSS Feed

Ajándékozzon hasznos és stílusos reklámeszközöket!

Közelednek a különféle rendezvények és események, amelyeken az Ön cége is részt vesz, és szeretne egyedi reklámajándékokkal kedveskedni a résztvevők számára? Netán dolgozóit kívánja meglepni hasznos kellékekkel? Nagyszerű választás lehet, ha írószerek és irodaszerek emblémáztatása mellett dönt, így mindennap használatos reklámajándékokat nyújthat át bárkinek.

Egyre több nagyszabású rendezvény vár ránk, ahogy a jó idő közeledik. Érdemes megragadni minden lehetőséget szolgáltatásaink minél szélesebb körben való ismertebbé tevéséhez. Mindegyikünk rendszeresen vesz a kezébe különféle írószereket, irodában dolgozva pedig nélkülözhetetlenek a minőségi irodaszerek. Ezért saját körünkben, és számunkra ismeretlen látogatók részére is készíttethetünk emblémázható reklámajándékokat, például golyóstollakat, amelyekkel nem csak örömet okozhatunk, hanem igazán szükséges kellékekként szolgálhatnak.

A cége népszerűsítése során nélkülözhetetlen reklámajándékok minőségi kivitelezését Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft-nknél gördülékenyen igényelheti. Színvonalas munkát végezve, egyedülálló termékeket biztosítva, az emblémázást írószerekre, irodaszerekre, és minden más reklámajándékra tervezve megvalósítjuk. Bármely korosztály számára kitűnő és hasznos kelléket jelenthet a golyóstoll, vagy hasonló írószer, így emellett döntve akármelyik esemény keretein belül osztogathatja reklámajándékait, amelyeket mi modern technikát alkalmazva látunk el logóval, vagy egyéb, elképzelése szerinti feliratokkal. Érdemes hozzánk fordulnia, hiszen elérhető árakkal, számos kedvezménnyel, kifogástalan termékekkel várjuk. Látogasson el a www.dualreklam.hu weboldalunkra, és tájékozódjon részletesen!

Nyújtson valóban hasznos termékeket munkatársainak, és a rendezvényekre látogatóknak is! Használja ki a cégünk által biztosított lehetőségeket, és szerezze be kedvező áron írószereit és irodaszereit cége arculatát tükröző külsővel! Keressen minket elérhetőségeinken, a 06-1-4102672 –es telefonszámunkon, vagy e-mailben a dual@dualreklam.hu címünkön!