RSS Feed

Ákos koncert

Ákos koncertÁkos neve egy legenda a magyarok körében és nem, a magyarok, de más országok körében is. Ennek a fantasztikus zenei előadónak olyan múltat tudhat maga mögött, melyet minden zenei pályára lépő szárnyát bontogató fiatal irigyelhet.

Nagyon nagy rajongó táborral rendelkezik Ákos, akik bizonyára kitörő lelkesedéssel és örömmel fogadták a hírt, hogy kedvencük 1 év koncertszünet után teljesen megújult produkcióval tér vissza, és ad a Szigeten koncertet.

A ide Sziget Fesztivál egyébként is nevezetes, hiszen jubileumát ünnepelheti ez az esemény, de idén az Ákos koncert is ünneplésre ad okot, egy év után újra színpadon egy egyedi elektronikus előadással elmondása szerint.

Ákos koncertAz egész estét önálló Ákos koncert a Sziget 0. napján kerül megrendezésre. “A nyáron ez lesz a leglátványosabb, leghosszabb koncertünk, nagyon készülünk erre a produkcióra” – meséli lelkesedéssel Ákos.

Az Ákos koncertre a Sziget Fesztiválra érvényes hivatalos belépőjeggyel lehet majd belépni, melyet az ország több pontján is lehet vásárolni. Napijegyet és hetijegyet lehetséges váltani, mely értelemszerűen az adott időszakra érvényes.

További információkhoz a www.sziget.hu –n internet címen lehet jutni.

Címkék: , ,