RSS Feed

Alternatív fűtés/hűtés olcsón

Alternatív megoldások is érdeklik? Akkor érdemes tovább olvasnia, mert cikkünk a hőszivattyúkkal, mint energiatakarékos fűtő-hűtő berendezésekkel foglalkozik. A hőszivattyú olyan szerkezet, mely a gáz- villany- és olaj-, vagy vegyes tüzelésű kazán helyett fűt, és a klímaberendezés helyett hűt. Ezzel viszont még nincsen vége: a villany bojler helyett meleg vízhez is juttathat!

A hőszivattyú olyan alternatív fűtési (és hűtési) rendszer, amely megújuló energiát használ fel. Mint innovatív és modern fűtési lehetőség, legtöbben azonnal magas beruházási költségekre gondolunk. Azonban az ár nem minden. A hőszivattyú rendszer ára valójában semmivel sem drágább, mint egy hagyományos hűtés + fűtésberendezés megvásárlása és beépítése. Ebben az esetben több készülék helyett csupán egy szivattyút kell beszereznie, mely független az energiaszolgáltatóktól, és kevésbé környezetszennyező. Emellett, hogy a legnagyobb előnyét kiemeljük: a 49. hónaptól már csak a nagyon alacsony fűtésszámlát kell fizetni.

A hőszivattyúk üzemeltetési költsége jóval alacsonyabb a megszokottnál, mégis tartunk az újdonságoktól. Ám most egy páratlan lehetőség kínálkozik fel minden házfelújító, vagy új házát építő család számára: 4 éves (48 hónapos) fix részletfizetési lehetőséggel ajándékozza meg Önt és családját a SNAP Energetika Kft! Kamatoktól és kellemetlen hercehurcáktól mentes, alanyi jogon járó részletfizetéssel nem kell tartania a beruházás miatti túlköltekezéstől!

Önnek csupán el kell határoznia: hőszivattyút és jövőbe mutató, gyorsan megtérülő, kényelmes fűtési lehetőséget választ! Teljes körű tájékoztatásért és egyéb részletekért keresse fel weboldalunkat: www.rifeng-hoszivattyu.hu. Amennyiben pedig kérdése volna, vegye fel velünk a kapcsolatot a sulyok.tibor@rifeng-hoszivattyu.hu e-mail címünkön keresztül! Központi telefonunkon is érdeklődhet a +36 20 268 9757-es számunkon!

Felkereshet bennünket Budapesten (Welesz Balázs +36 30 816 4456) és Győrben is (Sulyok Teodóra +36 30 946 8851)! Hívja bizalommal vásárlói kapcsolattartónkat, Sulyok Pétert az alábbi számon: +36 70 422 9667! Kérjen árajánlatot és válassza a ’holnap’  fűtési rendszerét a SNAP hőszivattyúkkal!