RSS Feed

Amikor a légtartály javításra szorul

A légtartály elengedhetetlen a kompresszorok problémamentes működéséhez. Célja levegőellátás biztosítása és a nyomásingadozás kiegyenlítése, mely hatására egyenletesen fog áramolni a levegő. Amikor légtartályt vásárolunk, figyelembe kell vennünk a hálózat geometriáját, a levegő felhasználását, a kompresszor légszállítását, a megengedett hálózati nyomásingadozást és a szabályozási módot. Érdemes a kompresszor teljesítményéhez a megfelelő légtartályt választani, ugyanis méretük és formájuk eltérő lehet. Az ideális légtartály magas minőségű, megfelel az előírásoknak, biztonságosan használható, elérhető áron megvásárolható és rendelkezik biztonsági szeleppel, illetve manométerrel.

Természetesen akármennyire is tartjuk be az előbb felsorolt követelményeket a légtartály vásárlásakor, nem lehet garantálni, hogy nem fog egyszer csak meghibásodni. Mivel egy légtartály nem olcsó, a teljesen új vásárlása helyett sokkal jobban megéri a légtartály javítása. Ha a meglévő légtartály javítása mellett döntünk, nem csak a pénztárcánkat, de a környezetet is óvjuk. Amiatt sem kell aggódni, hogy túl sokáig időzne a légtartály a szervizben, mert ha megbízható helyet választunk a légtartály javítására, akkor gyorsan visszakapjuk, és szinte azonnal használatba is vehetjük megjavított légtartályunkat!

Érdemes olyan szervizt választanunk, ahol nem csak javítják, de forgalmazzák is a légtartályokat. Ez azért fontos szempont, mert egyrészt így biztosak lehetünk abban, hogy hozzáértő szakemberek dolgoznak ott, másrészt, ha kiderül, hogy légtartályunk nem javítható, rögtön van lehetőségünk újat vásárolni.

Légtartálya javításra szorul? Hozza el a Kompresszor-Technika Kft. szervizébe! További információért látogasson el honlapunkra, www.kompresszor-technika.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat, illetve termékeinket! Kérdése, vagy észrevétele lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-52-411-911-es telefonszámon, illetve az info@kompresszor-technika.hu e-mail címen!