RSS Feed

Ásvány karkötő – egy tökéletes ajándék minden alkalomra

Legyen szó karácsonyról, születésnapról vagy házassági évfordulóról, egy nő számára az ékszer minden alkalomra tökéletes ajándék. A férfiak azonban nem mindig tudják, hogy milyen fülbevalót, nyakláncot, gyűrűt vagy éppen karkötőt válasszanak kedvesüknek, ezért nem árt ha segítünk nekik. Noha valóban jól mutatnak a drágaköves és gyémánttal kirakott nyakékek és az arany ékszerek is, mégis egyre többen válasszák az ásvány karkötőket önmaguknak vagy szeretteik számára.

Az ásvány karkötő népszerűsége nem véletlen, hiszen ezek az ékszerek nem csak értékesek, színesek és szépek, de gyógyító hatásúak is. Így ideális ajándék lehet akár idősebbek számára is, akik már nem hordanak hajszálvékony nemesfém ékszereket, de szeretnének csinosan kinézni és az egészségi állapotuk is igényli a rásegítést. Az ásvány karkötő anyák napjára is remek ajándék, de a nagymamák és keresztanyukák is imádni szokták, ha ilyennel lepik meg őket. Szerencsére az ásvány karkötők számos fajtája közül tudunk választani, szeretteink egyedi igényei szerint, így biztosan nagy sikert fogunk aratni a meglepetéssel.

Mindenki számára létezik tökéletes ásvány karkötő!

A színek, formák és kialakítások játékával könnyedén tudunk ideális ajándékot találni minden korosztály számára, minden alkalomra. Vannak olcsóbb árképzéssel splitter ásvány karkötők, melyeket már 900 forintért is beszerezhetünk, de választhatjuk a fazonköves kialakítást is, amelyek értéke akár a több 10.000 forintot is elérheti. A széles árukínálat lehetőséget kínál a vásárlók számára, hogy az ajándékozott számára legszebb és leghasznosabb darabot válasszák.

A különböző ásvány karkötők olyan amulett kövekből, kabbala kövekből és szerencse kövekből állhatnak amelyek segítségével sikeresen küzdhetünk akár komolyabb betegségek ellen is. Minden gyógyító kristálynak meg vannak a saját képességei és azok a betegségek, amelyek ellen fel tud lépni. Ezt a listát megtalálhatjuk a MyKriszta Ásvány ékszer webáruházában is az https://asvanyekszerbolt.hu webcímen, de érdeklődhetünk telefonon is a +36/30/517 74 61-es telefonszámon vagy a mykriszta@gmail.com e-mail címen.