RSS Feed

Az akkumulátoros fűkasza megformázza a gyepet!

akkumulátoros fűkasza

A takaros kert nem olyasmi, ami magától kialakul, sajnos időt kell szánni arra, hogy a burjánzó növények kuszaságából kialakítsuk a nekünk tetsző formákat és arányokat. A végeredmény viszont magáért beszél és megéri a vesződséget. A megfelelő kerti szerszámok nélkül azonban nem is érdemes belevágni a kertgondozásba, hiszen a használatukkal gyorsan és célirányosan lehet haladni, legyen szó gyomlálásról, metszésről vagy a pázsit gondozásáról.

A gyep mindenhol hangsúlyos pontja a kertnek, ami a legszembetűnőbb, ha elhanyagolt állapotban van. A sebesen növekvő fűszálakat, gyomokat fűnyíróval hatékonyan megzabolázhatjuk és könnyedén levághatjuk. Az elektromos kerti eszközök közé tartozik az akkumulátoros fűkasza is, ami szintén a gyep gondozásának elengedhetetlen hozzávalója.

A fűnyíró mellett ezt is érdemes használni, hogy a füvet valóban olyanra alakítsuk, amilyenre szeretnénk, méghozzá időtakarékosan. Itt kell megjegyezni, hogy  szegélyek rendben tartásához az akkumulátoros fűkasza nem alkalmas eszköz. Ez a szegélynyíró feladata, illetve a bozótvágóval sem egyezik, pedig ezekkel hajlamosak összekeverni őket. Az akkumulátoros fűkasza ugyanúgy a füves részek lenyírására használható, mint a fűnyíró. Különösen ott, ahol alacsonyabb és sűrűn növő fű, gyom nő. Egy akkumulátoros fűkasza megkönnyíti a munkát, mert egyszerűbben lehet használni, mint a fűnyírót, könnyebb, mobilabb és hatékonyabb, ha elburjánzott kertrészről van szó. Az akkumulátoros fűkasza használata halk és környezetbarát, ami mind előny a szabadtéri munkához.

A www.okeshop.hu weboldalon cégünk, az Okéshop webáruházának kínálatába nyerhet betekintést. Keressen fel minket bizalommal, és válogasson termékeinkből a kertészkedés, barkácsolás és még sok egyéb területhez kapcsolódóan! Amennyiben nem tud eligazodni az általunk forgalmazott termékek között, például az akkumulátoros fűkaszákról vannak kérdései, a +36-30-785-2814-es telefonszámon vagy az info@okeshop.hu email címen elér minket, és mi válaszolunk kérdéseire!

Címkék: ,