RSS Feed

Az autógumikkal kapcsolatos problémákról bővebben

Köztudott, hogy a hidegebb évszakokra más abroncsok használata javallott, aminek persze megalapozott okai vannak. Ez persze több kérdést is von maga után, mint például azt, hogy hol érdemes gumit vagy abroncsot javíttatni, illetve cseréltetni, valamint hogy abban az időszakban, amikor nincs használatban a nyári vagy a téli gumi, akkor azt hol érdemes tárolni, és így tovább. Mi most ezekre a kérdésekre szeretnénk választ adni.

A téli gumi alapvetően abban különbözik a nyári gumitól, hogy nem válik annyira merevvé a hideg hatására, ami nagyban befolyásolja az autó általános működését, gondolva itt az úttartásra, a féktávra és a tapadásra. Ezen kívül a téli gumi bordázata is inkább a csapadékos és havas közegre van optimalizálva, ami sokat jelenthet, ha télen ülünk autóba. A gumi csere és centrírozás egy sarkalatos pontja az átállásnak, ugyanis a nem megfelelően rögzített abroncs, illetve az elégtelen centrírozás komoly károkat tehet autónkban, persze mindez elkerülhető, ha a megfelelő szakembert alkalmazunk a feladatra! Továbbá a tárolás egy teljesen egyedi kérdés, ami biztos az az, hogy sokunknak nincs lehetőségünk otthon tárolni a nyári vagy épp téli gumijainkat. Ezt a problémát mind máshogy orvosoljuk, bár tény hogy egyik kényszer megoldás sem mondható kényelmesnek.

Ha igazán profi gumiszervizre van szüksége, ne keressen tovább! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a különböző típusú gumiabroncsok cseréjében, javításában, illetve centírozásában, így Önnek nem kell aggódnia a kész munka minősége miatt, és bátran ülhet autóba, tudván, hogy abroncsai hibátlanok. Továbbá szolgáltatásaink kiterjednek az éppen használaton kívül lévő szezonális gumik tárolására is, hogy Önnek ne kelljen emiatt aggódnia! További információkért látogasson el a www.orosgumi.hu oldalunkra, és tekintse át szolgáltatásainkat!

Ha további kérdése merül fel, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az oros.gumi@kapos-net.hu e-mail címen, illetve telefonon a +36 82 / 315 – 073 telefonszámon!