RSS Feed

Az E-cigi előnyei

Számtalan forrásból értesülhetünk, olvashatunk a dohányzás káros hatásairól, potenciális veszélyeiről, leszokni róla azonban még így is nagyon nehéz lehet. Mit tehetünk vajon ebben a helyzetben? Erre a kérdésre ad választ az egyre gyakrabban használt e-cigaretta, amelyik lemondások nélküli alternatívát nyújthat a hagyományos dohányzásról való leszokással szemben. Nézzünk néhány példát az e-cigi számtalan előnyei közül!

  • Az e-cigi nem tartalmaz sem kátrányt, sem szén-monoxidot! Ezek az összetevők nagyban felelősek a hagyományos cigaretta káros hatásaiért, így sokat tehetünk egészségünkért, ha elhagyjuk őket.
  • Az előbbi pontban említett lényegesen kevesebb káros anyagnak köszönhetően testünk elkezdhet méregteleníteni, ami segíthet megelőzni számos légúti, valamint szív- és érrendszeri betegséget.
  • Az elektromos cigit bárhol használhatjuk, hiszen nem bocsát ki zavaró, kellemetlen szagú füstöt! Ez pedig igen előnyös lehet, mivel itthon, csak úgy, mint egész Európában egyre több helyről szorul ki a hagyományos dohányzás. Képzeljük el, hogy a szombati esti szórakozás közben már nem kell kint fagyoskodnunk, bent is dohányozhatunk, köszönhetően az e-ciginek.
  • Olcsóbbá válhat a dohányzás! A hagyományos cigaretták ára egyre növekvő tendenciát mutat, így sokat spórolhatunk, ha elektromos cigarettára váltunk.
  • Nem lesz többé probléma családunk, barátaink számára a passzív dohányzás. A dohányzás eddig a környezetünk számára is kellemetlenség lehetett, nem beszélve arról a füstről, amit így belélegeztek. Ez az elektromos cigire váltás után már nem okoz majd gondot.
  • Az e-cigi nem ég, ezért aztán természetesen nem is égethet meg senkit. Ez főként kisgyermekek közelében, vagy nagy tömegben lehet nagy előny, hiszen így nem kell folyamatosan erre a lehetséges problémára koncentrálnia.

Ha Ön is szeretne váltani, és kiélvezni ezeket az előnyöket, nincs más dolga, mint felkeresni honlapunkat, a www.liquidrendeles.eu oldalt, vagy írni nekünk az info@liquidrendeles.eu e-mail címen. Ha további kérdése adódna, keresse cégünket bizalommal!

Címkék: ,