RSS Feed

Az ideális nyári gumi kiválasztása

Számos kérdés merülhet fel bennünk azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen autógumit használjunk. A legfontosabb, hogy nyáron a magasabb hőmérsékletű aszfaltnak megfelelő nyári gumit alkalmazzunk, szem előtt tartva a méreteket és a minőséget.

A nyári közlekedés során sokan nem is gondoljuk, milyen problémákkal járhat, ha nem gondoskodunk a cseréről, és téli gumival indulunk útnak. Lényeges tisztában lennünk azzal, hogy a télen használatos autógumik tapadásuknak köszönhetően a lefagyott utakon rendkívül előnyösek, azonban pont e jellemzőjük miatt a száraz utakon gátolnak bennünket az egyszerű irányíthatóságban. Mivel nem erre az időszakra alkalmasak, gyorsabban kopnak. A rövid időn belüli elhasználódáson kívül a nagyobb mennyiségű fogyasztást is érdemes megemlítenünk. Ám az évszakok változása nem minden, sajnos az évek múlásával az abroncsok elöregednek, így időjárástól függetlenül is szükségessé válhat a cseréjük. Amiről nem szabad megfeledkeznünk, az a gumiabroncsok mérete, és a megbízható minőség. Tanácsos meggyőződnünk a pontos tulajdonságokról, és ezeknek megfelelően beszereznünk az új gumikat.

Ingyenes házhozszállítással, nagyszerű árakkal várjuk webáruházunkban, ahol a minőségi Pirelli, Continental és Bridgestone gumik mellett számos más neves gyártó termékei helyet kaptak. A nap bármely részében leadhatja rendelését az ország bármely területéről. Lehetőséget nyújtunk arra, hogy egy helyről szerezze be autógumiját és felnijét is! Tájékozódjon termékeinkről és az általunk kínált egyéb lehetőségekről honlapunkon, a www.autogumiplaza.hu webcímen!

Utazzon minden alkalommal biztonságban! Fektessen hangsúlyt az autógumik állapotának rendszeres ellenőrzésére, és használjon minőségi termékeket – rendeljen tőlünk! Bridgestone gumikkal kapcsolatos és más termékeinket érintő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-959-0201–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@autogumiplaza.hu e-mail címünkre!

Nézzen körül nálunk, és válasszon körültekintően!