RSS Feed

Az ipari automatika és áramellátás témakörökben forduljon hozzánk bizalommal!

Az ipari automatika és az áramellátás két olyan terület, ami magas szintű felkészültséget igényel. Éppen ezért fontos, hogy az ilyen típusú munkálatok elvégzéséhez megtaláljuk a megbízható és kellőképpen felkészült céget. A SAGA Kereskedelmi Kft. esetében mindkét feltétel teljesül!

Cégünk 1990-ben jött létre, azzal a céllal, hogy segítse az akkoriban rohamosan meginduló infrastrukturális beruházások szünetmentes áramellátásának kialakítását. Azt nem kell külön hangsúlyozni, mennyire fontos egy vállalat életében, hogy esetleges áramkimaradás esetén ne álljon meg az élet, és erre biztosít megoldásokat a SAGA. Vállaljuk a szükséges felszerelés beszerzését (például akkumulátorok, töltők), illetve a felmérést és az üzembe helyezést is. Azóta a szolgáltatásunk tovább bővült: 2006 óta az ipari automatika kialakításában is segítünk, neves gyártók termékeinek forgalmazásával. Cégünk külön hangsúlyt fektet az ökológiai lábnyomunk csökkentésére, ezért a környezetvédelem számunkra kiemelten fontos az ipari automatika és az áramellátás területein is.

Hogy miért érdemes minket választani? Egyrészt azért, mert számunkra az ügyfél az első: a cégfilozófiánk központi része a magas minőségű munkavégzés és az ügyfelek elégedettségének biztosítása. Másrészt pedig azért, mert egyedülálló partnerhálózattal rendelkezünk az ipari automatika és az áramellátás területén. Partnereink többek között a Bürkert, Jako, Danfoss, Siemens, Omron, Wika és az SMC. A lista folyamatosan bővül, mert állandóan keressük az itthon még nem forgalmazott gyártók termékeit, hogy a lehető legszélesebb ügyfélkört tudjuk kiszolgálni.

Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a legfelkészültebb és legtapasztaltabb céget választja az ipari automatikai és áramellátási munkálatokhoz! További információért látogasson el honlapunkra, a www.ipariautomatika.com webcímre, és tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-264-9167-es telefonszámon, illetve a saga@sagakft.hu e-mail címen!