RSS Feed

Ballagási ajándékot keres? Készíttessen egyedi meglepetést!

A május sokak kedvenc hónapja, mert ilyenkor még nincsen túlságosan meleg, de már nagyon közel a nyár. Minden virágzik, el lehet kezdeni tervezgetni a nyaralást és szabadtéri programokra járni. Nem mindenki koncentrálhat azonban még teljes figyelemmel a vakációra; a végzős gimnazisták például még egy darabig biztosan nem. Számukra ugyanis izgalommal és várakozással teli időszak ez, hiszen elkezdődik az érettségi. Az utolsó nagy vizsga, amivel bizonyítják, hogy nem volt hiábavaló a középsikola négy éve, éretten és tudással a fejükben lépnek ki a nagybetűs életbe. Az érettségit követően a tanulók fellélegezhetnek és elballaghatnak. Valami véget ér, és valami új kezdődik hamarosan. A ballagáson szokás olyasmivel megajándékozni a végzős diákokat, amivel emlékezhetnek a gimnázium négy évére. A ballagási ajándék lehet praktikus, szép, vagy vicces is.

Egyedi ajándékokat ballagásra is készíttethetünk, nem csak megvásárolni lehet őket. Az ilyen ajándék sokkal személyesebb, hiszen kifejezetten a jeles alkalomra készült, ráadásul személyre szabottan. Mit lehet hát ajándékozni egy végzős diáknak?

A Tworld Digital Kft. weboldalon, a www.polovilag-webshop.hu-n különféle stílusú ajándékokat kínálunk, amiket egyedi mintával, vagy szöveggel rendelhet meg mindenki, aki ballagási ajándékot keres. Mit szólna például a textilnyomáshoz? Ha a ballagó fiatal esetleg érdeklődik a sütés-főzés iránt, vagy éppen hasonló tanulmányokat folytatott, egy szépen kivitelezett, vagy vicces kötény a ballagóknak maradandó emlékül szolgál majd. A textilnyomás nem csak kötényre bizonyulhat jó ötletnek, de vászonszatyorra, vagy párnahuzatra is kerülhet egyedi minta!  Amennyiben nem szeretne textilből készült dolgokat ajándékozni, akkor is van még miből választani, például bögrét is, vagy akár kulcstartót! Mindegyik hasznos tárgy, amit a megajándékozott minden egyes nap elővehet.

Keressen meg minket bizalommal, és vegye igénybe egyedi ajándéknyomással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Rendeljen egyedi ajándékot ballagásra is! Lepje meg a ballagókat egy különleges, csak nekik szóló bögrével, párnával, kulcstartóval, vagy köténnyel!

Ha még több  részletre kíváncsi, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg többet! Hívjon bennünket a +36-20-961-3159-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a polovilag@gmail.com e-mail címre!