RSS Feed

Bélyegzők készítése korszerű technológia alkalmazásával

Minőségi és időtálló bélyegzőt készíttetne, egyedi igényei szerint elkészítve? Sokféle lehetőség közül válogathat, viszont célszerű modern, ugyanakkor megbízható megoldást találni. A lézergravírozással készült bélyegzők kiválóan betöltik a szerepüket.

Bélyegzőt készíttetni praktikus megoldás, hiszen segítségével nem kell minden alkalommal leírni az adott cégre vonatkozó adatokat. Alapanyaga egy gumilap. Elődei a pecsétek voltak, amiket a történelem során már a régmúltban is használtak. A bélyegzőre vonatkozó formai előírás nincs, viszont annak megfelelően, hogy egyéni vállalkozóról, vagy társas vállalkozásról van szó, különbözik a feltüntetni való információ. Vannak, akik szeretnek minimális szöveget íratni rá, és vannak, akik a bővebb leírás mellett döntenek. Lehetőség van egyénileg, személyre szabottan kérni, hogy a legfontosabb adatokon kívül még mi kerüljön rá a bélyegzőre. Ilyenek például a bankszámlaszám és egyéb elérhetőségek.  
Napjainkban igen népszerű a lézergravírozással történő bélyegzők készítése. Többféle eljárással szemben a lézergravírozás olyan technológia, amely hosszú távú, kiemelkedő minőséget eredményez. 

A Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tökéletes segítséget nyújt egyedi bélyegzők elkészítésében. A www.galgo.hu oldalon található webáruházban saját igényeinek megfelelően tud lézergravírozott bélyegzőt választani. Célunk, hogy a hozzánk látogatók elégedettek legyenek, így igyekszünk minél gyorsabb, és precízebb munkát végezni. Megrendelését kéréseinek megfelelően elkészítjük egy óra alatt. Szolgáltatásaink széles körében foglalkozunk fénymásolással, és névjegykártyák készítésével is.

Amiért érdemes a Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t választani:

  • korszerű technológia
  • minőségi termékek
  • naprakészség
  • megrendelések gyors intézése
  • magas színvonal

Rendelje meg bélyegzőjét most, kedvezményes áron! Tervezzen igényeinek megfelelő bélyegzőt a lézergravírozás kitűnő lehetősége által! Kérdéseivel keresse munkatársainkat a galgo@galgo.hu e-mail elérhetőségünkön, vagy vegye fel a kapcsolatot telefonon a +36 1 371 2860 –as számon!