RSS Feed

Biztosítsa a kényelmes kerékpározást egész családja számára!

Kedvenc sportja a kerékpározás, és egyben szabadidejét is a legszívesebben nyeregben tölti? Egyre gyakrabban indul útnak családtagjaival együtt? A biztonságos és kényelmes biciklizés alapfeltétele, hogy minden esetben gondoskodjon a nélkülözhetetlen kellékekről. A gumik, a lánc és a fékek kiváló állapota, a váltók helyes működése, valamint a csengő és a lámpák elengedhetetlenek ahhoz, hogy biztonságban érjen célba. Ezek beszerzéséről és rendszeres ellenőrzéséről nem szabad megfeledkeznie! Kerékpár webáruházból gyorsan, kedvező áron és könnyedén rendelheti meg mindezeket.

Sportolási lehetőségek hosszú sorából válogathatunk kedvünkre, főként a jelenlegi, nyári hónapokban. A sík vidékeken és a hegyekben is nagyszerű ötlet útnak indulnunk, akár gyermekünkkel együtt. Biciklis gyermeküléssel a kicsit is magunkkal vihetjük, így családunk együtt élvezheti a szabadban töltött időt. Nagyon fontos, hogy bármilyen méretű és típusú bicikliről van szó, helyesen szereljük fel. Kerékpár webáruházban nézelődve rövid idő alatt, egyetlen helyről szerezhetjük be mindazokat a kellékeket, amelyek nélkül nem érdemes elindulni. A kiváló minőségű gumik, a jól működő fékek kiemelt fontosságúak! Amennyiben meghibásodást észlelünk, minél előbb célszerű a javíttatás, vagy a csere! Érdemes arra is gondolnunk, hogy pihenés alkalmával magára hagyhatjuk a biciklit. Ilyenkor nagy segítségünkre vannak a kerékpár lakatok, melyek értékeink teljes biztonságát szolgálják!

A Bringa Butik Kerékpárszaküzlet és Webáruház hatalmas árukészlettel, kiváló minőségű alkatrészekkel és kiegészítőkkel várja Önt! Kerékpár lakatok, biciklis gyerekülések és egyéb kerékpáros kellékek széles kínálatából választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbeket! Akcióinkról, újdonságainkról informálódjon kerékpár webáruházunk honlapján, a www.bringabutik.hu webcímen! 

Induljon felkészülten kerékpározni, és tudja biztonságban egész családját! Vásárolja meg a kényelmet és biztonságot nyújtó termékeket kerékpár webáruházunkban! Kérdései, észrevételei esetén forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-614-0814-es telefonszámunkon, vagy az info@bringabutik.hu e-mail címünkön!