RSS Feed

Biztosítsa a megfelelő járművet kiskereskedelme részére hűtős autók bérlésével!

Hűtött áruk szállításával foglalkozik, és folyamatosan problémája adódik a járművel? Netán nem áll rendelkezésére megfelelő méretű és kialakítású autó, amivel teljesítheti az Önre váró feladatokat? Kiskereskedelmi egysége költséghatékony vezetésében nagyon sokat segíthet, ha a hűtős autók bérlése mellett dönt. Egyéni igényei szerint választhatja ki a legmegfelelőbb autót, és jelentős beruházás nélkül juttathatja el áruit a kijelölt helyekre.

A gyorsan romló, fagyasztásra, vagy hűtésre szoruló termékek szállítása során biztosítanunk kell az ideális körülményeket. Ha időszakosan van szükségünk erre a célra alkalmas autóra, vagy meghibásodott a sajátunk, esetleg nem szeretnénk hatalmas összeget kiadni, akkor érdemes a hűtős autók bérlését választanunk. Ez a megoldás előnyünkre válhat: a hűtőkocsik kölcsönzésével plusz időnk szabadulhat fel, hiszen mentesülünk a fenntartással, javítással, karbantartással kapcsolatos teendők alól, és megfeledkezhetünk a pénzügyi terhekről is.

Kifogástalan állapotban lévő hűtős autók bérlésére adunk lehetőséget a Horhe Team 2011 Kft. munkatársaiként. Több mint 10 év tapasztalattal, rugalmas ügyintézéssel, piacképes árakkal várjuk cégünknél. Biztos lehet a járművek kiváló esztétikai és műszaki állapotában. Nagy figyelmet fordítunk a raktérre, amit megfelelő módon tisztítunk, fertőtlenítünk. Gazdaságosan és megbízható módon oldhatja meg a termékek szállítását, ha a hűtőkocsi kölcsönzés mellett dönt. Mi gondoskodunk a szervizelési költségekről, a téli és nyári gumik megvásárlásáról és az adózási kötelezettségek teljesítéséről. Az áruk mennyiségének megfelelően veheti igénybe a legideálisabb méretű és típusú autót. Tudjon meg többet a hűtős autók bérlésének előnyeiről és színvonalas szolgáltatásainkról a www.hutosteherautoberles.eu weboldalunkon!

Gondoskodjon a hűtött termékek problémamentes szállításáról költséghatékonyan! Közlekedjen minden alkalommal olyan járművel, ami eleget tesz igényeinek! Használja ki a hűtős autók bérlésének lehetőségét, és teljesítse feladatait gondtalanul! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-491-4647-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hutosautoberles@gmail.com e-mail címünkre!