RSS Feed

Bízza profikra az igényeinek megfelelő alkatrészgyártást!

Sürgősen szüksége van olyan speciális alkatrészre, amivel tovább folytathatja a munkáját? Bármilyen elemekhez szeretne hozzájutni, egyszerűen megoldható az elkészítésük, ha profi alkatrészgyártó céghez fordul segítségért.

A CNC-gépekre történő gyártástervezés, a korszerű berendezések használata gyorsítja és könnyíti az alkatrészgyártást. Az automatizált megmunkálási folyamatok lehetővé teszik, hogy gyorsabban, rugalmasabban és pontosabban lehessen a feladatokat elvégezni, aminek köszönhetően időtakarékosabb és költséghatékonyabb az alkatrészgyártás. Sok esetben nélkülözhetetlen az egyedi alkatrészek alkalmazása, de ezekhez rövid időn belül hozzájuthat, ha megfelelő szolgáltatóhoz fordul segítségért. Az egyedi elemek készítése csak magas szakképzettségű dolgozókkal bonyolítható le, de az univerzális gyártóeszközökkel egyszerűbbé válhat a különböző termékek gyártása. Megkülönböztethető a sorozatgyártás és a tömeggyártás. Sorozatgyártás során kevesebb az átállás, gazdaságos a műszaki-technológiai előkészítés, csökkenthető az átfutási idő. Tömeggyártás esetében állandóan folyik az azonosnak tekinthető termékek készítése. Jól működő, kifejezetten a célnak megfelelő berendezésekkel egyszerűen és gyorsan megoldható az alkatrészgyártás.

Egyedi és sorozatgyártásra alkalmas, korszerű és megbízható gépekkel dolgozunk az MD METAL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél. Minden terméket a kívánt hőkezeléssel és műbizonylatokkal adunk át. Felkészülten, nagy tapasztalattal vállaljuk az alkatrészgyártást. Az Ön dokumentációja alapján dolgozunk, ennek hiánya esetén pedig elkészítjük a rajzokat. A bonyolult alkatrészgyártás sem okoz számunkra problémát. Pontos mérőműszerek állnak rendelkezésünkre, amelyekkel el tudjuk készíteni a mérési jegyzőkönyveket. Hagyományos gépeket és programozható berendezéseket használunk. Tudjon meg többet cégünk tevékenységéről a www.md-metal.eu internetes oldalunkon!

Ha kiváló minőségű, hosszú élettartamú alkatrészekre van szüksége, forduljon hozzánk! Bízza szakembereinkre az alkatrészgyártást! Ossza meg velünk egyéni igényeit, és jusson hozzá hamar a hiányzó termékekhez! Keressen bennünket a 06-70-329-4793-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@md-metal.eu e-mail címünkre!