RSS Feed

BMW találkozó

BMW találkozó

BMW – ez mindenkinek egyet jelent, minőség, elegancia, sportosság. Ennek az elegáns limuzinjairól ismert német márkának a története bővelkedik fordulatokban, és többször került nagyon nehéz helyzetbe. Bár talán meglepő lehet, a gyár eleinte nem foglalkozott autókkal, és csak manapság azonosítják azokkal a járművekkel a márka nevét, amiket ma használnak azok, akik megengedhetik maguknak, hogy egy BMW-t fenntartsanak.

Ha olcsó autó érdekel, érdekességképpen itt a TATA!

Akinek van egy BMW-je, biztosak lehetünk benne, hogy nagy szeretettel és gondoskodással van iránta. Amikor ezek az emberek összegyűlnek, akkor egyesül igazán a BMW szeretete a BMW találkozón. Egy évben többször is, több helyszínen is rendeznek BMW találkozót, a következő Zamárdiban lesz.

BMW találkozóIdén a 4. BMW találkozó kerül megrendezésre Zamárdiban, méghozzá 2012. augusztus 10. /péntek/ és 2012. augusztus 12. /vasárnap/ között. Ahogyan tavaly is, idén is valószínűleg motorbömböléstől és gumiégetéstől lesz zajos a Zamárdi Autós Kemping, a Szent István úton. Idén is az egyik hazai BMW-s klub itt tartja nyári találkozóját.

A várható programok között szerep bikinis autómosás, vetélkedők, autós szépségverseny és az szokásos autós felvonulás. Ha besötétedik, akkor sem ér véget a MBW találkozó, ugyanis mindenkit ott maradásra ösztönöz a minden este megszervezett party, live DJ-k és az elmaradhatatlan sörsátor.

Címkék: , , , , , ,