RSS Feed

Bosch fúrókalapácsokkal egyszerű dolgozni!

Legyen szó felújításról vagy új épület kivitelezéséről, a munkálatok során rendkívül fontos szerepet töltenek be a fúrókalapácsok, ugyanis a beton alapzatot és falakat csakis ezzel az eszközökkel lehet könnyen és pontosan megmunkálni. Nem mindegy, hogy milyen minőséget képviselő gépet használnak a szakemberek, ezért nem véletlen, hogy e téren a Bosch fúrókalapácsok évtizedek óta hatalmas népszerűségnek örvendenek.

A Bosch 1932-től élen jár a fúrókalapács gyártásban, így az ott dolgozó szakemberek maximalizmusának és szaktudásának köszönhetően magas minőséget képviselő termékeket tud biztosítani a gyártó a felhasználok számára. A Bosch fúrókalapácsok maximális teljesítményt nyújtanak alkalmazásuk során, köszönhető ez a rendkívül erőteljes, ütőerejüknek, pneumatikus ütőszerkezetüknek. A kéziszerszámok még a nagyobb furatátmérőkkel is gyorsan és gond nélkül megbirkóznak a legkeményebb betonban is.

A Bosch fúrókalapácsok ergonomikus kialakításuknak köszönhetően kényelmes munkavégzést biztosítanak, ugyanis annak ellenére, hogy robosztus gépek, nem terhelik meg annyira fizikailag felhasználójukat, soft grip markolatuk tökéletesen illeszkedik az emberi kézhez, nem töri és sérti fel, így akár kesztyű nélkül is megfelelően alkalmazhatóak.

Amennyiben Ön is szeretne egy modern, megbízható és biztonságot nyújtó kéziszerszám tulajdonosává válni, vásárolja meg a Bosch fúrókalapácsát cégünk, a Promise Kft. kínálatából! Választékunkban a márka összes minőségi modelljét fellelheti, válogasson bátran igényeinek megfelelően! Termékeinket weboldalunkon tekintheti meg, melyet a www.onlineszerszam.hu címen érhet el! Felmerülő kérdés esetén hívjon minket bizalommal telefonon, a 06-20-311-1995-ös számon vagy írjon e-mailt az info@onlineszerszam.hu címre, szakértő munkatársaink mindenben rendelkezésére állnak!