RSS Feed

CASCO biztosítás: Kinek ajánlott?

CASCO biztosítás

Egy új autó vásárlása nagy öröm egy család életében, de ugyanúgy rengeteg kiadással is jár a jelenlegi autóárak mellett. Ezért elengedhetetlen, hogy új autó vásárlása esetén CASCO biztosítást is kössünk a kötelező gépjárműbiztosítás mellett, hiszen ez a fajta biztosítási forma jóval több káreset során nyújt kompenzációt, mint a KGFB. A balesetből adódó sérülések mellett ugyanis elemi és tűzkárokra, lopásra is vonatkozik a CASCO biztosítás, ebből kifolyólag a megkötés árai is jóval magasabbak. Új autók mellett pár éves használt autókra is érdemes megkötnünk a CASCO-t, hiszen ilyenkor több kockázati tényező áll fenn, és ezzel együtt nagyobb nyugalommal használhatjuk járművünket. Ilyenkor minden meglévő hiba és probléma feltüntetésre kerül a biztosító által, hogy a későbbiekben ezekkel ne élhessünk vissza.

CASCO biztosítás díját számos tényező határozza meg, elsősorban az autó értéke, valamint az önrészesedés mértéke. Ez utóbbi egy konkrét összeg, valamint százalékos formában kerül feltüntetésre a szerződésben, és kártérítési igény esetén a nagyobbik tétel kerül levonásra a végösszegből. Sokat spórolhatunk a CASCO-n az önrész emelésével, de ez nem minden esetben kedvező döntés. Ennek ellenére jelentősen lefaraghatjuk a biztosítás megkötésének költségeit, ha egy olyan cég szolgáltatásait vesszük igénybe, ahol online kalkulátor segítségével válogathatunk a CASCO biztosítások közül!

Amennyiben új autó vásárlása előtt áll, vagy meglévő járműve számára kötne CASCO biztosítást, ismerje meg a nagy múltú Pannon-Safe Kft. szolgáltatásait, aminek segítségével valóban rengeteget spórolhat! Cégünk az ország legnagyobb biztosítóival áll partnerségben, ezzel garantálva, hogy teljes körű tájékoztatást és ügyintézést, valamint kedvező ajánlatokat tudunk biztosítani ügyfeleinknek CASCO megkötése esetén. Kalkulátorunkkal pár kattintással, kényelmesen válogathat a csomagok közül.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését CASCO biztosítási kalkulátorunkkal kapcsolatban, tudjon meg többet rólunk a www.pannonsafe.hu internetes oldalon, és számoljon velünk! Gyors és kényelmes biztosításkötést nyújtunk ügyfeleinknek, és személyes tanácsadásra is van lehetőség a 06 72 222 010-es telefonszámon, valamint a pecs@pannonsafe.hu e-mail címen.