RSS Feed

Családos ismerősének ajándékozzon kalandpark utalványt!

Még nem sikerült eldöntenie, mivel kedveskedjen ismerőseinek karácsonyra? Van közöttük olyan ember is, akit családostul szeretne meglepni? A kalandparkok egyedülálló kikapcsolódást jelenthetnek korosztálytól függetlenül bárki számára. Ezért nagyszerű ötlet lehet, ha élményparkba szóló ajándékutalvánnyal lepi meg ismerőseit, amivel mindegyikük belépésre jogosult a következő év valamely időszakában.

Sokan nem vagyunk kibékülve a téli, zord időjárással, és így az eddiginél is kevesebb időt töltünk a szabadban. A kisgyermekes, családos emberek főként várják, hogy újra magasabb legyen a hőmérséklet, és többet lehessenek a szabadban. A kalandparkok különleges programot jelenthetnek akárki számára, és a gyerekeknek is felejthetetlen élményekben lehet részük. Amikor az ünnepekre szánt meglepetéseken gondolkodunk, érdemes mindezt figyelembe vennünk, hiszen kitűnő megoldás, ha családos ismerősünknek élményparkban igénybe vehető ajándékutalványt adunk. Tanácsos a kalandparkok közül körültekintően választanunk, és színvonalas szolgáltató mellett döntenünk.

Hangulatos környezetben, a friss levegőn adunk lehetőséget minden szórakozni vágyó embernek Orczy Kalandparkunkban. Különböző ügyességi játékainkat nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is kipróbálhatják, így az egész család számára kiváló kikapcsolódás lehet élményparkunk szolgáltatása. Amennyiben egyedi meglepetést nyújtana át ismerősének, és tudja, hogy legszívesebben a családjával tölti idejét, tökéletes ötlet ajándékutalvánnyal kívánni nekik a legjobbakat. Különféle típusú lehetőség közül választhat, amelyekről mindenképp informálódjon bővebben a www.orczykalandpark.hu honlapunkat felkeresve!

Adjon lehetőséget arra, hogy többen is megismerkedhessenek a kalandparkok egyedülálló világával! Kedveskedjen az ünnepek alkalmával családos ismerősének élménypark ajándékutalvánnyal! Beszerzésével kapcsolatban, és egyéb kérdései felmerülése esetén forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a 06-20-236-1214-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk űrlap kitöltésének a segítségével a www.orczykalandpark.hu–n!