RSS Feed

Csapágyfém bevonatolás: a megfelelő technológia megbízható eredményt hoz!

A csapágyak olyan gépalkatrészek, amiket szinte minden, kisebb-nagyobb berendezésben megtalálunk, például a turbinákban, a generátorokban, a malmokban, az erőgépekben és a hajtótengelyeken. A csapágyak fontos elemei a gépeknek, és a szerepük is lényeges, ezért semmiképpen sem szabad elhanyagolni őket, és félvállról venni az állapotuk megőrzését. A karbantartás, felújítás, csere és javítás egyik fázisa a csapágyfém bevonatolás.

A csapágyfém bevonatolás készülhet többféle technológia felhasználásával, ezek közé tartozik az elektromos fémszórás, illetve a forrasztásos eljárás is. Nem mindegy, hogy mivel és hogyan végezzük ezt a fajta munkát, mert nagy különbségeket tapasztalhatunk. Akkor tudjuk, hogy jó úton járunk, ha a kivitelezés minden szempontból hatékonyan megvalósítható, nem pazarolunk feleslegesen energiát, és nem túlságosan magasak a költségek. Az elkészült munkadarabok akár azonnal felhasználhatóak, mert nem vesz el plusz időt a kihűlés, illetve nincs felesleges leállás sem. Természetesen a csapágyfém bevonatolás során kialakított rétegvastagság sem mindegy: a vékony réteg több lehetőséggel szolgál, amivel jobban lehet dolgozni a későbbiek folyamán.

A www.weldtech.hu címen található weboldalon megtalálja a Weldtech Hegesztéstechnológiai Kft. elérhetőségeit, így akár azonnal kapcsolatba léphet velünk, hogy megismerje szolgáltatásainkat és eddigi munkáinkat. Referenciáinkból egyértelművé válik, hogy tevékenységünk igazán sokrétű, számos megmunkálási, illetve javítási munkát magába foglal. Igyekszünk mindenben magas minőséget produkálni, akár forgózsámoly javítást, műanyagszórást, hegesztést, vagy csapágyfém bevonatolást rendelnek tőlünk. Felkészült és pontos, színvonalas munkát végzünk, köszönhetően jól felszerelt gépparkunknak és szakmailag magasan teljesítő csapatunknak.

Amennyiben szeretne Ön is meggyőződni erről, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Több elérhetőségen is megtalál minket: írhat nekünk a weldtech@weldtech.hu e-mail címre, de fel is hívhat minket a  06-34-551-555-ös telefonszámon.