RSS Feed

Cserépkályha otthonra? Igen!

Tudta, hogy sok faluban még ma is elődeink cserépkályháit használják? Nem is csoda, hiszen a cserépkályhák építésének számtalan előnye van. Első szempontként emeljük ki a tartósságot. Ha igazi mestermunkáról van szó, valamint rendeltetésszerűen van használva, az elkészült kályha addig üzemre kész lehet, míg azt el nem bontják.

Ha ez nem lenne önmagában is elég, következzen a költséghatékonyság. A teret kiválóan befűtő cserépkályha szinte ontja magából a meleget, nincs szükség rá, hogy gyakran rakjunk a tűzre. Természetesen fával üzemelhető, mely kedvezőbb áron érhető el, mint a gáz. Pénztárcabarát tulajdonsága mellett a fatüzelésű kályha környezetbarát is egyben.

A következő igen fontos szempont a megjelenés. Ki szeretne egy ormótlan, a házba nem illő cserépkályhát, csak azért, mert jó meleget ad? Az égetett kerámiából készült kályhacsempéket bármilyen színben, és többféle formában is lehetőség van beszerezni, így a cserépkályha teljes mértékben igazodhat elképzeléseinkhez. Az építésnél a formát – természetesen az ésszerűség határain belül – a megrendelő szabhatja meg, így tehát nem kell félnie attól, hogy nem illik majd a kályha az otthonába!

Azonban van egy sarkalatos pont, ez pedig a méret. A cserépkályha köztudottan nagyobb teret vesz igénybe, mint a mai korszerű fűtési technológiák berendezései. Széles és magas, a fűtést pedig saját erőből kell megoldani, vagyis nekünk kell fát rakni a tűzre. A kérdés csupán az, mik a prioritások számunkra?

Cégünk hosszú évek tapasztalatával vállalja cserépkályhák építését, számunkra egyaránt fontos a költségkímélés, tartósság és az esztétikus megjelenés. Ha az Ön nézőpontja is az, ami a miénk, ne habozzon megnézni kínálatunkat a www.kandallokazan.hu weboldalunkon! Látogasson el honlapunkra, és tájékozódjon részletesen szolgáltatásainkról! Kérjen árajánlatot, tegye fel kérdéseit az info@kandallokazan.hu e-mail címünkön keresztül, vagy hívjon minket telefonon a +36 70 380 9371-es számon! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!