RSS Feed

Csökkentse fűtésszámláját!

A megfelelő fűtés az egyik legmeghatározóbb dolog otthonunkban. A tökéletes komfortérzethez hozzátartozik a megfelelően befűtött ház. A fűtésnek sok módja lehet, mindenki más mellett dönt. A különböző megoldásokkal befolyásolhatjuk a fűtésszámlánkat. Vannak olyan módszerek, amik gyorsabban, de költségesebben fűtenek, de vannak, amikkel olcsóbban befűthetjük az otthonunkat.

A különböző fűtési technológiák mellett, különböző fűtési anyagok is léteznek. Lehet fűtésünk gázfűtéses, fafűtéses vagy a manapság egyre inkább elterjedő pellet fűtéses. A pellet nagy nyomás alatt összepréselt különböző tüzelőanyagok. Néhány milliméterestől több centisig terjedhet a méretük. A leginkább elterjedtek a fapelletek, melyek összepréselt fűrészporból készülnek. Ezeknek a pelleteknek az égetése speciális kazánokban, pelletkazánokban történhet. Cégünk weboldalán több ilyen tüzelésre alkalmas pelletkazánt is találhat. A pelletkazánok nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy otthonunkat a legkisebb fűtési számla mellett, a leghatásosabban befűthessük.

A kazánok manapság már elterjedt fűtési megoldások. Egy új fűtési rendszerrel akár harminc százalékkal csökkenthetjük a fűtésszámlánkat. A kazánok működtetése egyszerű, így szaktudás nélkül viszonylag könnyen kezelhetők. A kazánok nagy előnye, hogy megújuló energiaforrásokat használhatunk a fűtés során a fosszilis energiaforrások mellőzésével. A pelletkazánok fűtése, típustól függően, több fajta megújuló energiaforrás felhasználásával is történhet. A fa pelleten kívül, napraforgó pellet, cseresznyemag, meggymag, de akár gabonafélék, vagy szemes kukorica is. A fa beszerzése nehezebb lehet egyesek számára, ezzel szemben a pelletkazánokban használt anyag 15 kg-os csomagokban, de akár 600-1000 kg-os big-bag zsákos kiszerelésben is kapható.

Ha szeretné megváltoztatni otthona fűtési technológiáját, szeretne környezettudatosabban fűteni, valamint csökkenti kiadásait, akkor ajánljuk figyelmébe oldalunkon található kazánválasztékunkat! Forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70/949-39-49 telefonszámon! Érdeklődjön további készleteinkről weboldalunkon, a www.dspellet.eu oldalon!