RSS Feed

Cukor nélküli édes ízek eritrittel

Szívesen fogyaszt édes ételeket, viszont szeretne egészségesebb lenni, és a cukrot valamilyen módon mellőzni? Nagyszerű megoldás az eritrit alkalmazása, ami teljes mértékben helyettesíti a cukrot, és ugyanolyan ízvilág érhető el vele. Ráadásul ez a kiváló termék diétázók, cukorbetegek számára is ideális.

Szerte a világban küszködik sok ember túlsúllyal, táplálkozási gondokkal. Hamar észlelhető az a probléma, hogy szinte már függőséget is okoznak a szénhidrátok, erről sok esetben pedig már csak nagy akaraterővel sikerülhet leszokni. Elengedhetetlen külön hangsúlyt fektetni a helyes és egészséges táplálkozásra, hiszen egész életünk során szükségünk van a helytállásra, amit jelentősen befolyásol a szervezetünkbe bevitt táplálékok minősége. Az eritrit olyan helyettesítője a cukornak, amely egyáltalán nem veszélyes a cukorbetegek számára, nyugodtan fogyaszthatják, valamint bátran használhatják a diétás termékeket előnyben részesítők is. Nem tartalmaz szénhidrátot, csupán jó ízt ad a különféle ételeknek, amelyek asztali cukorral készülnének. Fogainkra gondolva szintén megfelelő választás az eritrit, mert általa nem keletkezik sav, így nincs szerepe a fogszuvasodás kényes kérdésében.

Az eritrit, más néven hívhatjuk eritritolnak, megtalálható számos gyümölcsben, gombában is. Egyre gyakoribb a felhasználása, ugyanis a különféle ételek és italok elkészítésénél a rendkívül előnyös cukoralkohol kiválóan helyettesíti a cukrot. Állagát tekintve fehér színű kristályos por, nedvszívó képessége gyengébb más hasonló termékekhez képest. Mellette szól az a fontos tulajdonság, hogy egészségügyileg jótékony hatású. Az eritrit alkalmazásával nagyon sok pozitív tényezőnek örülhetünk, többek között, hogy:

  • Egyedülállóan édes az ízvilága
  • Teljesen természetes édesítőszer
  • Cukorbetegek is fogyaszthatják
  • Könnyen emészthető
  • Egyszerűen hozzájuthatunk

Diétás termékek széles választékában bővelkedik www.dietas-termekek-webshop.hu weboldalunk, ahol az eritritolhoz, és más szintén eritritet tartalmazó, különböző ízekben kapható termékekhez gyorsan hozzájuthat. Kedvező áron kínálunk alapanyagokat, vitaminokat, kiegészítőket is a hozzánk ellátogatók részére.

Készítse ételeit eritrittel, és felejtse el a cukor által okozott problémákat! Bővebb információval kapcsolatban bátran keressen minket elérhetőségeinken. Telefonon hívhat bennünket a 06-70-6321540–es számon, e-mailben pedig üzenhet részünkre az info@dietas-termekek-webshop.hu címre!